| Tigratul a întrebat:

Salut prieteni, as vrea sa va cer un sfat. Imi place de o fata dar nu stiu cum sa i spun fara sa o sperii, sau sa creada ca sunt un prost. Ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| meandme111 a răspuns:

In primul rind trebuie sa gasesti momentul potrivit (trebuie sa o gasesti in dispozitii bune nu sa fie nervoasa sau altceva?), in al doile rind trebuie sa vezi cum ii spui: poti sa ii propui sa iasa cu tine sau doar ii spui ca o placi foarte mult
sper ca te-am ajutatbig grin

| CreaţaWsz a răspuns:

Bag-o in seama si invit-o la un suc/o plimbare si din una alta spune-i ca esti atras de ea, ca e foarte frumoasa si ti-ar placea sa va cunoasteti daca si ea are placerea asta. Bafta!

| TheLoveDoctorr a răspuns:

Aceeasi problema "ce o sa zica" "cum sa o fac sa nu plece" "cum sa fiu catelusul ei"

Omule, ii spui direct, o iei de mana si ii spui ca daca vrea un sarut in momentul asta sa mearga sa-ti aduca ceva din frigider de baut ca ti-e sete. Incetati fratilor sa ridicati femeia pe un piedestal!

| corbulalbrosu a răspuns:

Ii poti spune ca ai remarcat-o si din acest motiv o intrebi in mod direct daca este de acord, sau daca doreste sa iesiti la o plimbare doar in 2 intruna din zilele urmatoare. Indiferent care va fi raspunsul ei, te va edifica pe deplin care ii sunt sentimentele ei fata de tine. Succes

| R0R0 a răspuns:

Hello!
In primul rand, trebuie sa ai curaj să vorbesti cu ea. Sa nu fii un balbait(pe romanestewinking )
O fata, in general, apreciază băieții care ii marturisesc ca o plac. Pentru ca se simte speciala, frumoasa, draguta, etc.
Deci fa-ti curaj si spune-i frumos ca tu o placi si intreab-o daca vrea sa fie impreună cu tine

Succes! big grin