| ursulet97 a întrebat:

Salut!
Sunt baiat si imi place de colegu meu banca, caut mereu sa stau langa el si la ore ma dau inspre el.El m-a numit gay si se cam fereste de mine, uneori nici nu mai sta cu mine in banca.Acuma ma tem sa nu-l pierd, caci cu el ma inteleg cel mai bine din clasa(in general cu baietii din clasa cam rau ma impac).Nu stiu imi place de el sau sunt asa mai atasat de el.Ce e drept ca ma atrag baietii, fetele nu.Ce sa fac sa nu-l pierd ca prieten? Ca sunt foarte atasat de el.

PS:am 16 ani si sunt in lasa 9-a.

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Ar trebui sa stai de vorba cu parintii tai sa le zici despre orientarea ta sexuala asa ei iti vor explica de ce nu trebuie sa iti placa baietii. Nu e normal sa iti placa baietii asa toata lumea o sa rada de tine. Macar inventeaza ca ai o gagica si vorbesti la telefon cu ea si pui o poza pe telefon sa nu mai rada de tine.

| Setorrs a răspuns (pentru mgtow):

Esti prost la cap, e ceva genetic te nasti asa nu te poti schimba, e perfect normal cum e el. Esti prea ingust la minte ca sa intelegi ceva nou cand apare

| NoName0x0 a răspuns (pentru Setorrs):

Si tu esti gay, a? laughing))

| NoName0x0 a răspuns (pentru Setorrs):

Pai... traim intr'o societate care din pacate condamna relatiile barbat- barbat, femeie- femeie, repet: din pacate! Ceea ce ti se intampla tie nu cred ca e de ras, daca vorbesti serios, dar tine cont si ca nu trebuie sa iti faci orientarea sexuala atata de evidenta pentru a nu te face de ras! Si tu la varsta ta nu ai gandirea necesara pentru a'ti da seama cu exactitate de orientarea ta sexuala, incearca sa stai mai mult in preajma fetelor si poate o sa iti schimbi parerea! Daca nu, asteapta sa mai cresti pentru ca rar o sa gasesti un baiat cu care sa "ai o relatie" la o varsta asa mica, daca era mai mare, mai ziceam... Cat despre colegul stupefiat de banca. El nu e obligat sa impartaseasca aceleasi chestii pentru tine pe care le impartasesti tu pentru el, incearca sa te pui in locul lui!

| Setorrs a răspuns (pentru NoName0x0):

Hmm de ce mi ai raspuns mie. Nu eu am pus intrebarea, doar incercam sa l ajut pe om. Si nu sunt gay, chiar daca eram ce e de ras? Omul e cum e si nu poate fi schimbat

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te intelegi bine cu toti colegii. Eu am 22 de anihappy eu as zice sa te muti cu o fata in banca sa vezi cum e. Si la urma urmei esti acolo sa inveti. Ai grija. Nu-l pierzi, pana la bac tot stai cu el in clasa.

| Bøøgey a răspuns:

Frate, am inteles, esti gay, da' sa nu te puna sfantul sa te dai la unu' hetero, c-o sa-ti rupa ala filmul.

| alexstb a răspuns:

Este Clar esti pe Invers laughing

| 13Scarlet a răspuns:

Dacă ai altă orientare sexuală, măcar nu-o mai face atât de evidentă. Trebuie să înțelegi că oamenii vin și pleacă și nu trebuie să depinzi de ei.
Încearcă totuși să te dai și la gagici, poate-ți trece. Vorbește și cu părinții tăi despre treaba asta.

| Setorrs a răspuns:

Frate esti perfect normal asa cum esti, sa nu te schimbi ca sa le faci altora pe plac. Cand o sa mai cresti nu o sa te mai intereseze parerea altora. Momentan incearca sa nu le arati chestia asa ca omul e rau cand vrea. Eu zic sa nu mai vorbesti cu tipul ala daca nu vrei sa simti ura omului fata de necunoscut/ schimbare.