| SergiuDeiuu199615 a întrebat:

Sunt din Timisoara si am 19 ani. Vreau sa va spun ca sunt gay si ma simt cam singur, cu toate ca ai mei stiu de mine si nu au nicio problema, ma sprijina mai mult decat e necesar si imi dovedesc in fiecare zi ca e foarte ok asa cum sunt. Totusi, gasesc destul de greu persoane ca mine. Stiti ceva persoane cu aceeasi orientare ca a mea prin Timisoara? Daca stiti vreun gay sau sunteti unul depana in 20 de ani de prin zona scrieti mi va rog.

18 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Incearca prin chestii gen planet romeo/grindr. Nu e neaparat ca treaba sa se rezume la sex, macar intri in contact cu comunitatea.

| Baddboy a răspuns:

Lasa gayy ma si du-te la femei, de asta esti singur. Femeile trebuie sa te atraga, nu barbati!
Vorbeste cu un psiholog si scapa de gayyy

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Baddboy):

Ce zici tu este simplu o aberatie.
A fi homosexual este la fel de normal ca si a fi heterosexual.
Iar pe mine ma atrag femeile si tot singur sunt. Deci nu prea are legatura singuratatea cu orientarea sexuala. Daca te afli intr-o societate heterosexuala nu-ti garanteaza nimeni ca n-o sa fii singur.

| SG1995 a răspuns:

Există Tinder, TWOo, BADOO, etc.

| Crackman a răspuns:

Ba nu te accept dar nici nu te respind. Oricum... nu va plac dar iti recomand sa pleci prin europa gen Olanda sau Franta.
Gasesti destui, daca ai boase thailanda este raiul pentru tine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei,mă numesc Andrei și sunt din Timișoara, dacă vrei să vorbim poftim numărul meu, vorbim pe WhatsApp 0799 065 929

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei,și eu sunt din Timișoara și mă numesc Andrei, dacă vrei să ne cunoaștem uite numărul meu de telefon și putem vorbi pe Wapp: 0799 065 929

Răspuns utilizator avertizat
| Roelly202 a răspuns:

In primul rand ti-as zice sa lasi baietii pentru D-zeu ti-a dat puta.In al doilea rand, persoanele gay nu prea sunt acceptate in tara noastra si de aia nu gasesti persoana/prieteni.Pa,pa?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Roelly202):

Ia mai du-te tu si vorbeste intr-o punga pentru ca te ascultam noi mai tarziu. Persoanele gay nu sunt acceptat in tara noastra datorita gandirii mediocre pe care o au unii romani. Fiecare are dreptul sa isi aleaga cum isi traieste viata. Cu cine umbla, cu cine face sex, este strict problema fiecaruia. Stii vorba aia "calul moare de drum lung, prostul de grija altuia". La fel esti si tu, iar in loc sa te uiti in ograda ta care e mai plina de rahat, te uiti in ograda altuia. Si nu omul se naste gay, femeia cu figurile ei indeamna barbatul sa devina gay pentru ca femeia este o fiinta foarte greu de inteles. De multe ori ajung sa se inteleaga doi barbati mai bine decat un barbat si o femeie. Eu pers. am cunoscut in strainatate un cuplu gay casatorit care aveau o relatie mai fericita fata de relatia mea cu logodnica actuala. In Statele Unite de ex. s-a legalizat casatoria intre pers. de acelasi si acolo nu exista atata ura pe aceste pers. cum exista in Romania.

| Blaga_Daniel_1982 a răspuns:

Nu am 20 ani am 37,

| GayVersatile22 a răspuns:

Salut,eu am 23 de ani, sunt gay ca și orienatre sexuală și să știi că sunt tot din Timișoara și putem avea o relație.

| 23cm a răspuns:

Sal un nr de telefon

| BalanMihai0056778 a răspuns:

Sunt Mihai si as vrea sa vorbim am 23 ani Timisoara?

| 23cm a răspuns (pentru BalanMihai0056778):

Sal ai un nr de telefon?