Incearca prin chestii gen planet romeo/grindr. Nu e neaparat ca treaba sa se rezume la sex, macar intri in contact cu comunitatea.
Lasa gayy ma si du-te la femei, de asta esti singur. Femeile trebuie sa te atraga, nu barbati!
Vorbeste cu un psiholog si scapa de gayyy
Ce zici tu este simplu o aberatie.
A fi homosexual este la fel de normal ca si a fi heterosexual.
Iar pe mine ma atrag femeile si tot singur sunt. Deci nu prea are legatura singuratatea cu orientarea sexuala. Daca te afli intr-o societate heterosexuala nu-ti garanteaza nimeni ca n-o sa fii singur.
Ba nu te accept dar nici nu te respind. Oricum... nu va plac dar iti recomand sa pleci prin europa gen Olanda sau Franta.
Gasesti destui, daca ai boase thailanda este raiul pentru tine...
In primul rand ti-as zice sa lasi baietii pentru D-zeu ti-a dat puta.In al doilea rand, persoanele gay nu prea sunt acceptate in tara noastra si de aia nu gasesti persoana/prieteni.Pa,pa?
Ia mai du-te tu si vorbeste intr-o punga pentru ca te ascultam noi mai tarziu. Persoanele gay nu sunt acceptat in tara noastra datorita gandirii mediocre pe care o au unii romani. Fiecare are dreptul sa isi aleaga cum isi traieste viata. Cu cine umbla, cu cine face sex, este strict problema fiecaruia. Stii vorba aia "calul moare de drum lung, prostul de grija altuia". La fel esti si tu, iar in loc sa te uiti in ograda ta care e mai plina de rahat, te uiti in ograda altuia. Si nu omul se naste gay, femeia cu figurile ei indeamna barbatul sa devina gay pentru ca femeia este o fiinta foarte greu de inteles. De multe ori ajung sa se inteleaga doi barbati mai bine decat un barbat si o femeie. Eu pers. am cunoscut in strainatate un cuplu gay casatorit care aveau o relatie mai fericita fata de relatia mea cu logodnica actuala. In Statele Unite de ex. s-a legalizat casatoria intre pers. de acelasi si acolo nu exista atata ura pe aceste pers. cum exista in Romania.
Salut,eu am 23 de ani, sunt gay ca și orienatre sexuală și să știi că sunt tot din Timișoara și putem avea o relație.
Sal ai un nr de telefon?