| tudor444 a întrebat:

Salut sunt in clasa a 8 si din acest an am inceput sa simt o pasiune ff puternica pentru o fata, ea e in clasa cu mine sta in fata mea in clasa ma baga inseama dar pur si simplu nu stiu cum sa afluu daca ma place sau sa-i spun ce simt va rog un staf dau funda

9 răspunsuri:
| SperanteSpulberate a răspuns:

Da spune-i ce simti, dar nu fi direct, du-o intr-un loc unde sa fii-ti amandoi, si acolo zi-i asa: De aceea am vrut sa te chem afara, intr-un loc mai retras, ca sa iti zic ce am in inima, si in inima mea te am pe tine, cu asta as vrea sa zic ca tin la tine si chiar te iubesc, scuze daca cu asta te fac sa te simti intimidata sau sa te simti aiurea.
Sau ar mai fi o varianta, fa rost de id-ul ei si incepeti sa vorbiti sa fiti buni prieteni si cu incetu si incetu o sa te placa si ea pe tine! Sper ca te-am ajutat!
Bafta si Craciun Fericit!

| claus a răspuns:

Simplu, timidule cu vise umede. du-te si intreab-o. te va respinge, in cel mai bun caz sau va rade cu toate prietenele de tine. fii barbat, lasa revistele si scuturatu dansei in baie. incearca sa intelegi ca nu doar sexu in sine iti ofera satisfactie.
cauta-ti una pe masura. si eu visam la blonde superbe cand eram intr-a patra. grow up, man!
ca sa cuceresti o fata iti trebuie niste curaj sau mult romantism. si da, mai ales sa te placa si ea. e clar ca nu te place si pasiunea ta puternica reprezinta doar o erectie. las-o moale, domne. vei gasi si fata potrivita. bombele sexi nu-s de tine, raul. stai in banca ta.

| ionika17 a răspuns:

Da-i de inteles ca iti place de ea.Sau chiar spune-i ca iti place de ea daca chiar te baga in seama. Poate si ea te placewinkingbaFtA!

| bsorynovidiu a răspuns:

Simplu, lasa'i un biletel in banca/caiet/undeva unde numai ea il poate gasi sigur. Ori va rade de tine, ori se va face ca ploua, ori te va invita la o plimbare, riscul exista, dar daca merita...

| deletedprofile a răspuns:

Eu zic sa nu faci vreo prostie si sa te duci la ea si sa ii zici " Buna! Mie imi place de tine. Vrei sa ne combinam? " ca o sa ajungi de rasul scolii... Ia-o usor, vorbeste mai mult cu ea, acordai mai multa atentie, invit-o undeva la un suc de exemplu, ia-o pas cu pas. Daca fata nu te place iti vei da seama pentru ca o sa te respinga. In cazul asta nu insista ca ai sa inrautatesti situatia. Iar daca te place este posibil ca ea sa faca primul pas, iar daca vezi ca ii cam place de tine dar nu are curajul sa iti spuna, dai un SMS ceva si spune-i tu. Si fai multe complimente ca ea sa fie putin obisnuita, iar atunci cand ii vei da vestea cea mare ca iti place de ea ( intr-un mod elegant. nu "fa eu te iubesc de iti sar capacelelaughing" ) ea sa nu rama "socata"winking

| Cami30 a răspuns:

Tu esti baiat! Deci tu ar trebui "sa faci primul pas". Daca crezi ca si ea simte acelasi lucru pentru tine de ce sa nu incerci? Dar totodata fi pregatit pentru orice raspuns, adica nu te baza pe faptul ca tu o placi si sigur si ea pe tine:p.Bafta!

| Necrophagist a răspuns:

Omule, scapa de sani si dupa aia o sa te placa

| Necrophagist a răspuns:

Iar eu zic ca pustiu e abia in a 8-a si voi cu raspunsurile voastre formati noua natie de cocalari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raul vrea sa se dea bine pe langa ea fiind un baetan dur happy si smecher