De ce sa taci? Tacerea daca nu e un raspuns, atunci poti fi sigur ca e cea mai proasta strategie de abordare a unei probleme.Sunt unele momente in care pur si simplu trebuie sa faci ce simti.Si asta e unul dintre ele.Bafta
Daca sti ca si el e gay spune-i in fata, ce ai putea pati? poate omul este la fel ca tine ii este rusine sau nu stie daca tu esti gay.
Asa ca bafta
Păi da, spune-i. Nu văd nimic rău în asta. Dacă tu simţi că cu un băiat te vei simţi bine, nu văd de ce să îţi renegi fericirea. Ai însă grijă la afişarea în public. Nu sunt împotriva persoanelor gay dar sunt împotriva celor care fac rău familiilor lor. Poate că părinţii voştri nu sunt încă pregătiţi pentru vestea asta, aşa că ar trebui săaveţi grijă. În ceea ce te priveşte pe tine, da, spune-i. Nu greşeşti cu nimic dacă iubeşti.
Psihoyounger
Poi ce sa zic, spune-i ca il iubesti si c vezi atunci daca si el are aceleasi sentimente pentru tine. Succes!
George, eu cred ca samir doreste doar sa profite de trupul tau, nu pune sentiment in asta, samir umbla cu foarte multi baieti.eu stiu cand erati la facultate si v-ati sarutat. v-am vazut dar samir nu a vrut sa recunoasca ca e ceva intre voi.ma bucur ca tu macar ai avut curajul sa recunosti.