| GreatLife a întrebat:

Sunt nou pe TPU si ma bucur ca am dat de acest site. Am insa o problema si va rog sa raspundeti fara sa faceti misto. Numele meu este George si imi place foarte mult un baiat. Stiu ca e si el gay, chiar el mi-a spus dar nu stie ce simt pentru el. I-as spune dar mi-e frica sa nu ma respinga. Ne intelegem foarte bine ca si prieteni dar sunt nehotarat. Ce ar trebui sa fac? Sa tac sau sa fac primul pas spre a fi cu el?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

De ce sa taci? Tacerea daca nu e un raspuns, atunci poti fi sigur ca e cea mai proasta strategie de abordare a unei probleme.Sunt unele momente in care pur si simplu trebuie sa faci ce simti.Si asta e unul dintre ele.Baftawinking

13 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Du-te si te impusca, iti dau eu pistol, sau mai bine impuscativa amandoi

| clauss a răspuns:

,, in puii mei,, ia problema si nu mai sta

| Miauti a răspuns:

Daca sti ca si el e gay spune-i in fata, ce ai putea pati? poate omul este la fel ca tine ii este rusine sau nu stie daca tu esti gay.

Asa ca bafta

| Psihoyounger a răspuns:

Păi da, spune-i. Nu văd nimic rău în asta. Dacă tu simţi că cu un băiat te vei simţi bine, nu văd de ce să îţi renegi fericirea. Ai însă grijă la afişarea în public. Nu sunt împotriva persoanelor gay dar sunt împotriva celor care fac rău familiilor lor. Poate că părinţii voştri nu sunt încă pregătiţi pentru vestea asta, aşa că ar trebui săaveţi grijă. În ceea ce te priveşte pe tine, da, spune-i. Nu greşeşti cu nimic dacă iubeşti.

Psihoyounger

| Atotstiutorul a răspuns:

Cumva baiatul ala e Samir?

| Atotstiutorul a răspuns:

Cumva persoana respectiva e Samir?

| Cori_7775 a răspuns:

Poi ce sa zic, spune-i ca il iubesti si c vezi atunci daca si el are aceleasi sentimente pentru tine. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca toti gay-ii au raspuns? reinviati frate Gomora si Sodoma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

George, eu cred ca samir doreste doar sa profite de trupul tau, nu pune sentiment in asta, samir umbla cu foarte multi baieti.eu stiu cand erati la facultate si v-ati sarutat. v-am vazut dar samir nu a vrut sa recunoasca ca e ceva intre voi.ma bucur ca tu macar ai avut curajul sa recunosti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca iti place cu adevarat fa primul pas sa nu tio ia altu inainte apoi ramai cu buza unflata succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

George iti doresc multa bafta si casa de piatra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred ca ar trebui sa-i spui ceea ce simti, astfel vei afla ceea ce crede si el despre tine.

| dAnnYx a răspuns:

Pana mea, ia-ti ma si tu o fata laughing)))