| TheVampireGirl a întrebat:

Acum o luna,cred, am cunoscut un tip care e cu.3 ani mai mare ca minehappy.In fiecare vineri si sambata iesimthinking Prietenii lui tot spun: aa, ai venit cu >prietena: si eu le spun ca nu suntem impreuna.Aseara de exemplu eram mai multi si..se tot uita la mine..si mi-a zis o prietena: ba nebunoo,asta te place! Si n-am crezut-othinking dar baiatu' asta ma duce mereu acasa, imi ia o gramada de chestiithinking mi-a dat hanoracul lui..pentru ca era frig..SI totusi..nu stiu daca ma place sau nustraight face.Asa ca apelez la parerile voastre.Multumesc anticipat!:*

3 răspunsuri:
| Unsmilecucireasadeasupra a răspuns:

Buna. Parerea mea este ca el te place, vrea sa te ia asa usoorthinking ...Si totusi imi da impresia ca are un aer de timiditate. Parerea mea este sa ii arati si tu ce simti pentru el ca sa il mai imbarbatezi. Peste putin timp va iesi ceva frumos. Bafta:*.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Da,te place si e un gentelman, de aceea se comporta asa cu tine, nu are curaj sa iti zica

| RaluBaby a răspuns:

E clar. Te place. Altfel de ce si-ar petrece fiecare weekend cu tine, sau de ce ar fi asa de atent cu tine?