| Anonimul17 a întrebat:

Salut Tpu.Am 17 ani si am o mica problema. Fata unor prieteni de familie cu un am mai mica ca mine a devenit din ce in ce mai sexy.Am cazut ca virbeste cu baieti mult mai mari ca ea si am incercat si eu.Nu vreau sa par disperat.Am facut un cont de facebook fals si am intrat cu ea in vorba. Aveam ceva banuieli care sau adeverit atunci cand mi-a trimis o poza cu ea fara sutien...am ramas masca.Ea zice ca e virgina.Si a zis ca m-ar lasa sa o pipai dar sa nu facem sex.Intrebarea este daca m-ar lasa si pe mine sa o pipai sau de ce nu si altceva tinand cont ca ne cunoastem.Cum ar trebui sa o abordez fara sa o sperii.Va astept sfaturile!

6 răspunsuri:
| ViseCiufulite90 a răspuns:

Zici ca nu vrei sa pari disperat dar totusi ai facut un alt cont de facebook ca sa intri in vorba cu ea?
de ce nu ai vorbit de pe contul tau de facebook sau de ce nu ai abordato personal?
ai dat dovada ca esti disperat
abordeazi personal si vorbeste cu ea.restul se rezolva de la sine

| Anonimul17 explică:

Eu voiam sa vad daca banuielile mele erau adevarate fara ca ea sa stie..asta voiam sa zic

| Emilian65 a răspuns:

Mai baiatule, baga-ti mintile in cap, nu te incurca cu ea ca este minora, pe urma te reclama la politie si o incurci rau de tot.

| Vvistula a răspuns:

Auzi cum sa o abordezi, ii spui clar, ma lasi sa te pipai sau arat pozele parintilor si nu ii asculta pe aia care spun ceva de varsta, sunt frustrati ca ei nu au avut asa sanse la asa ceva la varsta lor. Oricum ce ti am zis eu e metoda sigura, cand va intalniti si sunteti singuri, o iei de gat si ii spui ca arata bine vezi ce raspunde. dupa ii spui ca ai vb cu un prieten si ca el are poze cu ea in tt goale si ca daca ti le arata si tie si daca refuza, ii spui ca arati pozele parintilor si o sa accepte sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cedeaza bestiutza mica, mai bine te-ai bucurawinking

| ombladon a răspuns (pentru Emilian65):

Pai chiar si daca fac sex, tot este legal, ca doar are 16 ani...