| Cineva3 a întrebat:

Am mai pus intrebarea asta cred ac de nenumarate ori dar vad ca nu prea are succes. Deci imi place de un baiat de mult timp si vreau sa spun ANI! Este in clasa cu mine si nu stiu ce sa fac trebuie sa mentionez ca nu stiu daca el ma place ce ar trebui sa fac cryingcrying Am 12 ani stiu o sa veniti cu raspunsuri gen"Esti prea mica nu te mai gandi la baieti" si chestii din astea ...Va rog daca ma poate ajuta cineva... Ce sa fac sa ii spun ca il plac? Hmmmm niste sfaturi mi-ar prinde bine. Helppp! Dau Funda si Vot tuturor care ma ajuta tongue

5 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Draga mea mai ai 2 ani de stat cu el in acea clasa daca totul decurge normal.Nu vrei sa te refuze apoi sa te simti. esuata, ridicol, ca-l vei vedea zilnic si poate vorbeste si cu colegii de tine, si-ti va strica reputatia si te va face de ras. Fetele se dezvolta la gandire, mult mai repede decat baietii sunt inainte cu 3-4 ani.Asa ca nu stii ce gandeste el este inca un copil.Nu trebuie sa ai pretentii, comporta-te normal... uita-te cum se comporta cu tine daca ii pasa daca patesti ceva. cine stie prefate intr-o pauza ca esti suparata stai cu capul pe banca si uita-te daca vine la tinehappy daca nu-l intereseaza. sau macar sa se uite dupa tine, uita-te la ce se uita in ora, incearca sa vorbesti cu el ca amici pe mess ( si app sa afli daca este liber, daca nu are pr). apoi ii spui ca-l placi, dupa ce va atasati ca amici. ii spui ca simti ceva mai mult pentru elhappy daca nu incearca prin intermediul unui coleg mai bun cu care esti din clasa sa-l intrebi ( sa-l convingi sa fie de partea ta), sa-i spui sa-l intrebe daca te place asa. doar o simpla intrebare. Bafta!

| deeadragutza2 a răspuns:

Buna stai calma ca nu esti prea mica. pai ar fi bine sa ii spui in fata ce simti iar daca nu poti incearca sa iti dai seama, uita-te la el sa vezi cum reactioneaza cum vb cu tine sau pune un prieten sau o prietena sa il intrebe cate ceva

| AlexKiddu a răspuns:

Vrajestel.Dutee la mama omida te invata ea cum

| AndreeaBanana a răspuns:

Pai nu e nimic nu estimica u doar trebuie sa il atragi cu privirile tale sa vezi daca reactioneaza cumva dar daca ai un prieten foarte foarte bun si de incredere poti sa ii spui lui sa te ajuta.Cum? Ii spui sa il intrebe pe baiatul de care iti place daca ii place de o fata anume fara a ii da nume gen din astea. Funda?

| Cineva3 explică (pentru AndreeaBanana):

Mersi...Mi-ai dat o idee :X:*