| valerica2006 a întrebat:

Salut TPU! Am o intrebare legata de un contact sexual protejat. A fost anal in ziua 3 de menstruatie in care s-a si terminat menstruatia atunci. Nici macar nu a avut loc o ejaculare in prezervativ. dar spre finalul actului a fost ceva alb la baza prezervativului dar ma indoiesc sa fie altceva decat lubrifiantul prezervativului care doar de la frecare s-a făcut alb. Ma rog poate doar n am vazut bine pur si simplu. Tin sa mentionez ca a mai avut loc o ejaculare inainte si apoi am spalat cu apa zona deci nu ma gandesc sa fie lichid seminal si sa si ajunga la baza daca am pus prezervativul bine. Devin vigilent la orice chestie care nu merge ca la carte gen mai pun in prezervativ aiurea il schimb mai aluneca putin in pun inapoi. dar ma bucur de act dar dupa cand sunt singur ma gandesc mult daca se intampla ceva. Si eu ma gandesc se intampla pur si simplu din lipsa de educatie sexuala. Asa ca as fi deschis sa inteleg si eu. Cand trebuie sa te gandesti ca exista un risc de sarcina in general si sa zici da ba trebuie sa iau masuri? Exista la mine in cazu meu asa ceva macar? Am facut sex anal cu prezervativ la finalul ciclului ei de 3 zile pe 15 iulie si ar trebui vina acum pe 5 6 7 august dar nu stie ca are ciclul neregulat. Nu a existat ejaculare nici macar anal in prezervativ. Am schimbat vreo 2 3 prezervative ca l-am pus aiurea dar daca am vazut ca am atins deja cu el, l am schimbat ca sa nu se intample ceva. Va rog sa ma iertati de intrebare si de exprimarea pe care am folosit o aici, ca stiu ca este penibil ce zic eu aici. Dar vreau sa invat sa inteleg cand o femeie ramane gravida si cand nu si ar trebui pur si simplu sa ma bucur si atat. Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

O femeie niciodata nu ramane gravida daca faci sex anal cu ea. Ca o femeie sa ramana gravida, trebuie ca lichidul seminal impreuna cu "inotatorii" sa ajunga inauntrul vaginului. Daca tu ai bagat busteanul la gaura numarul 2, nu are ce sa se intample.

| valerica2006 explică (pentru StoicAnalysis):

Multumesc pentru raspuns! Dar si ipotetic, nu are ce sa se intample la menstruatie si cu ejaculare vaginala? ca practic menstruatia cu ovulatia nu sunt asa aproape nu? ca stiu ca inotatorii traiesc doar 5 zile in conditii bune. Ca nu ar avea ce sa fecundeze. Ca asa daca stau sa caut pe net ramane si cu aer si asa mai bine inteleg cum functioneaza. Dar mersi mult pentru raspuns.

7 răspunsuri:
| anaad2011 a răspuns:

Anal nu ramane!

| vasileparnaie a răspuns:

Bossule da tu faci anal cu prezervativ? Baga frate raw sa i rupi *****

| StoicAnalysis a răspuns (pentru vasileparnaie):

Asa se nasc bolile cu transmitere sexuala.

| vasileparnaie a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Pai sa nu se mai **** cu 200 pe an atunci

| StoicAnalysis a răspuns (pentru vasileparnaie):

Am zis ca asa se nasc. Adica asa apar bolile. prin contacte sexuale ce nu ar trebui practicate. Nu e obligatoriu sa te culci cu 100 de insi ca sa iei boli. Bolile le poti lua chiar si de la un om sanatos daca tu iti bagi cioaca in gaura pe unde ies toate dejectiile si toxinele ce le da corpul afara.

| MercyAngel a răspuns:

Păi dacă ai penetrat-o doar anal nu are cum să rămână gravidă.