| andrei1616 a întrebat:

am o problema de dragoste..am fost cu o fata 1 an si 2 luni..totul a fost bine..am fost prima ei iubire..primu ei iubit..si odata cand am crezut ca ne am indepartat. mi-am dorit sa nu mai ma iubeasca..si peste 2 luni.mi-a zis ca nu mai ma iubeste ca inainte..si asta a inceput de acum 2 luni ( de cand mi-am dorit sa nu mai ma iubeasca).dar a crezut ca poate o sa ma iubeasca iar..si de asta mi-a spus mai tarziu..am mai vorbit cu ea..si imi zici ca se simte vinovata ca nu mai ma iubeste..si ca de obicei se simte singura.dar e ok..asa mia spus..ma intreb oare. daca este din cauza "dorintei" mele..ca stiu ca prima iubire..este o iubire mare..si este o vorba."Ai grija ce iti doresti.s-ar putea sa regreti" ..si ma gandesc..ca este adevarat. vreau niste sfaturi! dau funda!

Răspuns Câştigător
| Katoteshika a răspuns:

Poate fi din cauza dorintei sau o simpla coincidenta. Desi nu cred sa fie o dorinta deoarece nu prea se intampla asta dar NU e imposibil. Sfatul meu este sa vorbesti cu ea. De ce a ajuns la aceasta concluzie? A fost o chestie pe moment sau ai facut tu ceva sau pur si simplu a simtit? Este greu sa modifici sentimentele persoanelor dar si periculor. Daca ea nu mai simte nimic pentru tine si nici tu pentru ea, atunci ramaneti prieteni. Cum ai spus si tu, prima iubire e mare dar nimeni nu a spus ca nu se va sfarsi sau daca te vei marita/casatori cu prima iubire. Ce are un inceput are si un sfarsit (in unele cazuri).

| andrei1616 explică (pentru Katoteshika):

Am vorbit cu ea.mi-a spus ca a inceput sa nu mai ma iubeasca.din ce in ce mai putin..si ca imi simte lipsa uneori

Sa ajuns..ca a zis ca a inceput sa ma iubeasca din ce in ce mai putin.

Nu am facut nimic.a spus ca incepuse sa ma iubeasca din ce in ce mai putin.

| Katoteshika a răspuns (pentru andrei1616):

Inseamna ca nu trebuie sa te simti vinovat. Chestii de genul se mai intampla. Dorinta si fapta, o simpla coincidenta. Se mai intampla ca firul iubirii sa se mai taie din motive nedeterminate. Asa niciunul dintre voi nu a suferit asa ca e mai bine ca s-a intamplat asa.

Chestia este ca o iubesc..adica am iubito..nu ma simt nimic pentru ea..doar lipsa ca era cineva in dreapta mea.

O iubesc..adica am iubit-o ca avem aproape o luna de cand neam despartit..si am uitato..dar..ma simt singur..ca nu o mai am in dreapta mea.

12 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

Scurt si al obiect! Respecta-ma de vrei sa fi respectat/a, ai inteles ceva?

| TheImpaler a răspuns:

Aoleu! frate! care e intrebarea? si care e problema? ca eu vad o exprimare de lemn si multe puncta presarate pe ici pe colo cu "doua luni". in rest nu-nteleg nimic.

| AliTheo18 a răspuns:

Eu zic sa vorbesti cu ea. Este totusi 1 an, nu doua luni. Vorbeste deschis cu ea, daca se mai poate face ceva, ca nu vrei sa o pierzi. Probabil, iti zic din propria experienta, a intervenit monotonia. Isi doreste altceva. Ori sa experimenteze ceva nou, ori sa aveti un alt stil de viata, ori o iubire noua, dar prima iubire nu se uita asa usor! Nu prea imi dau seama daca si tu te-ai plictisit sau nu, dar zisesi ca-ti doreai sa nu te mai iubeasca. Daca o iubesti lupta pentru ea! Si ea va lupta pentru tine. Daca nu se poate, fete sunt destule! Vorbeste cu ea, vezi ce spune, puneti sentimentele in balanta, si luati o decizie! Daca va iubiti, o sa faceti schimbari, compromisuri. Succes!

| andrei1616 explică (pentru AliTheo18):

Am vorbit cu ea.a zis ca nu mai ma iubeste..si doar ca imi simte uneori lipsa.

| Elish090 a răspuns:

Am înţeles nic...

| AIEAEAO a răspuns:

Ma rog, te-ai exprimat cam ciudatel dar sa zicem, am trecut prin fix aceeasi chestie, un an si 8 luni, prima ei iubire, prima mea iubire.Ma rog,certuri banale etc si intr-o zi cand eram amandoi la mine mi-a spus ca nu ma mai iubeste ca inainte,ca nu mai are sentimente pentru mine si ca-i pare foarte rau,a inceput sa planga etc, am fost distrus, mi-a cazut cerul in cap, am zis ca nu-i adevarat, ca imi taiam si o mana daca trebuia sa-i demonstrez cuiva ca ea ma iubeste.Am plans cred ca 3-4 luni dupa ea,timp in care am incercat sa ne impacam insa nu a mers,acum am ramas cei mai buni prieteni gen. Oricum, sfatul meu este sa-ti gasesti pe altcineva, nimeni nu merita atentie sau iubire daca nu ofera inapoi, sa stai ca un caine sa astepti sa se intoarca la tine n-are rost, o vei uita numai si numai dupa ce iti vei gasi alta persoana.Asa ca n-ai de ce sa fi trist, chestii d-astea se intampla, gaseste pe altcineva pentru ca odata ce ceva s-a stricat oricat ai lipi sau ai suda sau te-ai chinui sa repari nu mai poate sa fie ca inainte.Bafta.