anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema mare si va rog sa o luati in serios pentru ca e foarte frustranta...Deci cand sunt cu gagica mea afara si gen o ating pe picior sau nu stiu o sarut sau o iau in brate mi se scoala... nu stiu cum sa spun e ciudat si mi-a fost rusine sa adresez intrebarea asta dar nu prea pot sa controlez chestia asta si este foarte ciudat ca daca stau jos nu pot sa ma ridic ca se vede prea tarestraight face si cand stau jos se vede si imi e ca se simte ea ciudat sau inconfortabilsad se poate face ceva in legatura cu chestia aceasta? ROG raspunsuri serioase pentru ca nu stiu ce sa fac straight face dau funda!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Intrarea penisului in erectie (intarirea sa) reprezinta un proces fiziologic incontrolabil si se produce cat se poate de normal, in cazul in care apare/exista un factor excitant, cum se intampla atunci cand esti impreuna cu persoana iubita. Poti fi pe deplin linistit si lipsit de orice ingrijorare, in privinta impresiilor pe care si le-ar face fata din moment ce sunt absolut normale. big grin

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ceva normal. Daca nu ti se scula, te puteai gandi că ai probleme, că o tii degeaba in pantaloni.

| Violleta2022 a răspuns:

Reactia este spontana la varsta asta, mai tarziu, cand vei mai creste si iti vei incepe viata sexuala, vei invata si cum sa te controlezi, dar acum, asta este reactia tuturor adolescentilor.
Poarta ceva mai lung, sau mai larg, care sa-ti acopere partea din fata a pantalonilor, pentru a nu se vedea erectia.

| Emilian65 a răspuns:

Fii mandru ca ti se scoala. Altii ar vrea sa se scoale dar nu se intampla aceasta minune.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Multor tineri (adolescenti) li se scoala si atunci cand vad niste oicioare frumoase sau sani frumosi (prin bluzita).
Este ceva normal. Anormal ar fi sa nu ti se scoala. Ia pe tine un slip mai strans pe corp cand te intalnesti cu prietena. Nu pentru ea, ci pentru public.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ceva absolut normal ce ţi se întâmplă. Dacă e deşteaptă şi corect informată cu privire la lucrurile astea nu are de ce să se simtă inconfortabil.

| Bozgi200 a răspuns:

Nu înțeleg de ce te deranjează. E o chestie perfect normală. Înseamnă ca te excită, ceea ce e foarte bine. Nu ai ce face.
Iti dau un pont. Cand iti intra în erecție încordează mușchii picioarelor, astfel sangele din penis pleaca spre muschi si scapi.

| Luca3472 a răspuns (pentru Bozgi200):

Multumesc mult de tot de sfat!