Ea, are toatala dreptate.tu ai fost cel care a pus punct acestei relatii.din cauza alteia. Asta e o lipsa mare, mare de respect. Daca iti pasa de ea, nu o lasa-i pentru aia.
Eu, am mai inteles din intrebarea ta ..ca tu nu nu crezi ca ei ii pasa de tine, pentru ca te-a refuzat atunci cand i-ai spus sentimentele tale. Dar ce ai vrea sa faca? Sa se intoarca inapoi. asa in 5 minute? Acum, tu trebuie sa lupti pentru ea. daca nu vei reusii ramai cu regretul asta!
Sper ca te-am ajutat!
Nu mi-am batut joc de nimeni... ce am facut a fost o prostie(ma refer la faptul ca am renuntat la ea )
Sfatul meu nu te mai contrazice cu lumea de pe aici pentru ca oricum nu castigi nici tu nici ei nimic. nu esti nici primul si nici ultimul baiat care face chestii de genul. Eu cel putin nu-s mirata. Legat de comentariile de mai sus, de gura suntem toti buni dar fac pariu ca la o petrecere unde nu e prietena orice baiat se da la o fata ba poate mai mult.
Ce limbaj proverbial folosesti, dar fiecare cu parerea lui
din toate punctele de vedere
Ai dreptate, dar cand l-am vazut ca se ataca asa rau mi-am zis sa-l tachinez putin dupa care mi-am dat seama ca mai rau fac si ca omul nu face diferenta dintre internet si realitate, pot sa postez orice doresc ( in limitele bunului simt ) si nu trebuie sa ma enervez daca cineva incearca sa ma contrazica deoarece nu ma cunoaste si nu-l cunosc.
Pai,daca o iubesti spune-i. Dar doar daca esti sigur ca nu o sa o mai lasi! Spune-i ca tu chiar o vrei inapoi mna... Uite