anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu nevoie de sfatul vostru.Acum 4-5 luni m-am despartit de fosta prietena dintr-o prostie... am facut acest lucru din cauza lipsei de timp pentru o relatie plus ca aparuse in viata mea o alta fata de care eram foarte atasat. Fata de fosta mea prietena am ramas o persoana deschisa ajungand sa fim cei mai buni prieteni.Problema este ca eu inca tin la aceasta fata foarte mult iar din comportamentul ei asa intelesesem si eu(luat in brate, tinut de mana, ore intregii de discuti si aici ma refer la 6-7 ore pe zi, etc) si... mi-am luat inima in dinti si i-am spus ce simt pentru ea insa ea mi-a spus ca eu sunt cel care a pus capat relatiei si ca vina este a mea pentru ca daca nu puneam capat poate ca inca eram fericiti impreuna.Eu acum ce ar trebui sa fac? sa lupt in continuare incercand sa ajung la inima ei(asta imi doresc sa fac) sau ar trebui pur si simplu sa ne ignoram sa nu mai discutam? sad Va multumesc pentru ajutor cel mai bun sfat(argumentat) desigur are funda.

Răspuns Câştigător
| Hieer a răspuns:

Ea, are toatala dreptate.tu ai fost cel care a pus punct acestei relatii.din cauza alteia. Asta e o lipsa mare, mare de respect. Daca iti pasa de ea, nu o lasa-i pentru aia. thinking Eu, am mai inteles din intrebarea ta ..ca tu nu nu crezi ca ei ii pasa de tine, pentru ca te-a refuzat atunci cand i-ai spus sentimentele tale. Dar ce ai vrea sa faca? Sa se intoarca inapoi. asa in 5 minute? Acum, tu trebuie sa lupti pentru ea. daca nu vei reusii ramai cu regretul asta!

Sper ca te-am ajutat!

38 răspunsuri:
| StEfaNnnN a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mi-am batut joc de nimeni... ce am facut a fost o prostie(ma refer la faptul ca am renuntat la ea )

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru StEfaNnnN):

Tot aia e

| StEfaNnnN a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci daca tot aia e... de prost

| PrecioussGirl a răspuns (pentru StEfaNnnN):

Sfatul meu nu te mai contrazice cu lumea de pe aici pentru ca oricum nu castigi nici tu nici ei nimic. nu esti nici primul si nici ultimul baiat care face chestii de genul. Eu cel putin nu-s mirata. Legat de comentariile de mai sus, de gura suntem toti buni dar fac pariu ca la o petrecere unde nu e prietena orice baiat se da la o fata ba poate mai mult. oh go on

| MeConstantine a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce limbaj proverbial folosesti, dar fiecare cu parerea lui happy din toate punctele de vedere happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MeConstantine):

Ai dreptate, dar cand l-am vazut ca se ataca asa rau mi-am zis sa-l tachinez putin dupa care mi-am dat seama ca mai rau fac si ca omul nu face diferenta dintre internet si realitate, pot sa postez orice doresc ( in limitele bunului simt ) si nu trebuie sa ma enervez daca cineva incearca sa ma contrazica deoarece nu ma cunoaste si nu-l cunosc.

| JustLikeHeaven a răspuns:

Pai,daca o iubesti spune-i. Dar doar daca esti sigur ca nu o sa o mai lasi! Spune-i ca tu chiar o vrei inapoi mna... Uite

| rosica a răspuns (pentru StEfaNnnN):

Ba da increderea se poate recastiga