Eu nu am inteles niciodata si nu voi intelege nici pana in momentul in care voi da coltul, cum e posibil ca un barbat sa aiba dorinta ca alt barbat sa isi bage p0ola in femeia lui.
Dacă vă venea ideea de ajuta niste copii de la un centru de plasament, nu veneati sa intrebati dacă e bine sau nu, intrebati tocmai pentru că vă atntionează constiinta că nu e bine, că pe urma veti regreta.
In manualul nostru de bună functionare, Biblia, Cartea Creatorului scrie /Fugiti de curvie! adică de relatii sexuale cu oricine nu esti casatorit.Nu te poti bucura cu adevărat de sex decat in cadrul de incredere, loialitate al casatoriei hetero, cand percepi in constiinta ra ca Creatorul nostru se bucura impreunp cu tine de placerea pe care El a inventat=o pentru timne, cine face alrfel are tot timpul postludiile ratate de mustrări de constiinta, de vinovătie. o insatisfactie profunda ca lipseste ceva.
Dacă amândoi vreți asta, cu adevărat, e ok.
De găsit, se găsesc parteneri de swing. Nu e ușor, dar nici imposibil.
"am vrea sa încercăm" pe naiba!
Ai nevasta si 2 copii acasa. Sotiei tale nu-i arde de asa ceva, ai scris chiar tu, tot aici pe TPU.
Tu poti sa visezi, nu te opreste nimeni!
Răspuns urât:
E prima dată când văd cuvântul explicațiile scris cu cratimă...
Pai de ce? Voi doi nu sunteti de ajuns? Daca vreti ceva extra in relatia vostra intima, exista roleplay, cosplay, anumite pozitii exotice, jucarii, etc.
E nasol sa incluzi alte persoane in viata voastra sexuala. Pentru ca mai devreme sau mai tarziu se va afla cumva. Si informatia respectiva poate fi folosita impotriva voastra la un moment dat. Asta, plus ca exista si riscul de a prefera dupa aceasta experienta, partenerul celuilalt cuplu. Si e un risc mai mare de despartire. E un risc mai mare si la modul cum vei privi viata dupa aceea. Ca dupa experienta respectiva, ti se poate schimba si perceptia asupra unor lucruri.
Este o fantezie destul de intalnita deci sigur o sa gasiti alti amatori de asa ceva. O sa cautati probabil mult timp pana sa gasiti ceva serios si nu cred ca pe acest site dar eu va tin pumnii!
Faceți ce vreți dar sa fie protejat sa nu luați vreo boala cu transmitere sexuala. 1 prezervativ cu o persoană. Faci cu alta schimbi. S o luam logic. Penetrezi de exemplu o femeie vu un prezervativ si ea sa presupunem ca are ceva boala cu transmitere sexuală. Automat o dai la cealaltă femeie dacă folosești aceeași prezervativ. E cam neigienic...atât
Vei gasi cu siguranta un cuplu, daca nu, poti apela la persoane diferite si "cumparati" serviciile unui barbat si a unei femei, le precizati sa se comporte ca un cuplu ca mai apoi, sa va reuniti intre voi, acum inteleg de ce era buna matematica in liceu
AtheistForever întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mariana567 întreabă: