Fara sa-l aci sa se supere? dar te-ai gandit ca poate o sa-l faci sa sufere? in fine, dragoste cu sila nu merge. incepi prin a-i da cateva semne de distantare, apoi daca te piztoneaza inseamna ca te iubeste si ar fi bine sa-i zici in fata, oricat de aiurea ar fi, cu cele mai calme si rationale cuvinte. daca iti raspunde "semnelor", inseamna ca oarecum ii convine si lui si ti-a facut treaba mai usoara. numai bine
Nu ii spui! cauti o prietena care sa il pupe si "tu afli", atunci el cade vinovat si tu scapi de orice fustrare
, e posibil ca cei doi sa se placa si atunci chiar iti va multumi!
La asta ma gandesc si eu... ![]()
Eu una astept...astept sa-mi dea el un motiv si asa ar fi vina lui
Invital intr-un loc retras. Spune-i delicat ca vrei sa iei o pauza sau nu merge.
Pai spune-i sincer exact ce simti, dar spune-i-o intr-un mod frumos, fara sa te certi cu el. Spune-i ca puteti ramane prieteni, sigur asta daca tu iti doresti
Si sa nu i-o spui de fata cu alti prieteni, ca sa nu se simta stanjenit. Asteapta momentul cand veti fi doar voi doi. Si inca ceva: sa nu ii zici asta pe mess, facebook sau orice alta retea de socializare, nici la telefon sau prin mesaje. Lucrurile astea trebuie lamurite face to face!
Poih cel mai bine e sa nul minti, sa-i spui adevarul ..de ce nu mai vrei sa fii cu el, ce nu mai merge, ce te deranjeaza! spune-i ca l-ai iubit dar acum nu mai simti acel sentiment! eu asa am facut si ma inteles
acum depinde ce fel de iubit ai / ai avut Lo3 Funda?
Ii spui foarte simplu ca lucrurile nu mai merg si ca tu consideri ca ar fi mai bine sa vad despartiti pentru a nu se agrava problema
Spune-i ca lucrurile nu mai merg intre voi cum mergeau la inceput si ca nu mai vrei sa fiti impreuna. Ai putea sa ii zici ca puteti ramane prieteni daca vrea.
Funda?![]()
Cel mai bine ar fi sa ii spui pe fata, si motivul adevarat datorita caruia nu mai vrei sa fii cu el. Sper ca o sa inteleaga. Doar sa nu fii prea dura. Bafta!