| Derutz a întrebat:

Deci am 11 ani, ma inteleg destul de bine cu unii colegi, chiar am prieteni si prietene ^^. Imi place de ea, amandoi suntem la fel. bruneti, acelasi caracter. etc. In ora, ne uitam unii la altii, in ochi, chiar ne blocam asa. Si baietii sunt gelosi pe mine uneori. Dar nu stiu cum sa fac primul pas in relatie. adica sa avem amandoi " primul sarut ", ce sa fac, cum sa ma comport, unde sa fac actu`, cand, in ce loc anume?

9 răspunsuri:
| alina_4026 a răspuns:

Sfatul meu este sai trimiti un sms pe mobil.Esiti impreuna la plimbare, la o inghetata.Fii liber, nu te rusina.Intreabo cei place.Mai apoi va trebui s-o petreci acasa si uite asa ii poti da un sarut pe buze s-au pe obraz.Succese.

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Esti cam mic. De ce nu o inviti in parc, va plimbati, vorbiti, va tineti de mana?

| AntiNoobs a răspuns (pentru alina_4026):

Are 11 anistraight face nu crezi ca e oleaca cam mic>?

| Abbcdd a răspuns:

Pai daca aveti acelasi caracter comporata-te cu ea cum ti-ar place tie sa se comporte ea cu tine happy Primul pas trebuie sa il faci cu mult curaj adica cand sunteti doar voi 2 ii poti spune ce simti pentru ea sau daca esti mai timid ii poti da un mesaj in care sa ii marturisesti ce simtiwinking Iar in legatura cu primul sarut ai putea sa o iei prin surprindere sarutand-o cand va luati larevedere sau intr-un loc cand sunteti doar voi. Poti intreba un coleg sau colega mai mare sau care a incercat cum se face. ea/el iti va putea explica mai bine ca noi happy Bafta:*

| Painkeeper a răspuns:

Pai, pentru a saruta o fata iti trebuie un loc mai... ascuns, secret, nu trebuie sa stie prea multa lume de voi, deoarece asa incep asazisele mistouri. Trebuie doar sa iti pui buzele pe buzele ei si eventual sa ii iei o floare. :* Sper sa va tina!

| Dragonfly6 a răspuns:

Preocuparile copchiilor de 11 ani... Ce-o sa faceti la 16-17 ani?

| AndreKissYOU a răspuns:

Cam mic pentru o relatie... Lasa balta, iubirea ocupa-te de scoala. Nu de gagici, oke?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu la 11 ani te gandesti la primul sarut? Eu abia de stiam ce e ala sarut la varsta aia. Astea-s prostii la 11 ani sa zici ca placi pe nu stiu cine, vezi-ti in continuare de scoala ca pari baiat inteligent si crede-ma ca fetele astea mai rau te prostesc si te aburesc.
De fapt, cred ca sunt gelos pe tine, nu lua in seama ce am zis, a vorbit invidia din mine, daca simti ca asta vrei cu adevarat du-te la fata si pur si simplu ii zici ca o placi. Crede-ma, nu e asa greu si e chiar frumos cand te simti usurat ca i-ai zis; e mai nasol pe urma cand te refuza dar pastrez asta pentru urmatoarea taintrebare in care o sa itrebi cum sa treci peste aceasta "mare suuferinta in dragoste la 11 ani". Ah, ce titlu frumos ar iesi pentru aia de la revistele alea de ****.

| onasis1961 a răspuns:

Bai nene, dar precoce mai esti! Sa nu spui ca mama ta te-a nascut la 14-14 ani?