Nu am inteles o iota din ce ai scris, o exprimare greoaie, fara sens, fara semne de punctuatie, fara logica...
Pai lui fata aceasta nu puteam sa-i dau msj și nimeni nu poate cred ca asa a făcut ea doar cine vrea ea sa poată sa-i dea msj doar cerere mergea i-am dat cerere nu mia acceptat dar am anulato și după câtva timp după ce am fost amândoi etichetați am putut sa-i dau și msj și cerere pe Facebook și am încercat și după conturi la niște prieteni și nu merge la ei decât cerere asta e întrebarea ea a făcut sa pot sa-i dau msj
))
Mai citeste odata ce ai scris, dar de data asta chinue-te sa pui niste semne de punctuatie, ca-i doar o insiruire de cuvinte aici, care nu fac sens.
Buna.Ai vrea sa fii mai clar?
Daca nu ti-a acceptat cererea de prima data, ma indoiesc ca a doua oara ai mai mult succes cu cerere si mesaje.Dar nu poti sti, deci incearca.
Depinde care e gradul de apropiere al tau cu ea. Daca doar vă salutați și nu comunicați frecvent înseamnă că nu ești o prioritate pentru ea încât să te adauge in lista de prieteni pe Facebook. Poate ii tine doar pe cei apropiați.
Poate nu accepta ea în general cereri de prietenie pe Facebook, cunosc persoane care ignoră orice cere pe Facebook fie pentru ca au prea multe sau pur si simplu nu mai doresc sa își mărească numărul de prieteni, sunt N motive pentru care fata nu a acceptat și nu înseamă neapărat că a avut ceva cu tine.