Daca o placi, eu zic ca merita sa ii acorzi putin timp. In aceasta perioada, incearca sa va cunoasteti cat mai bine, purtati cat mai multe conversatii, incercati sa vedeti ce hobby-uri aveti in comun. Asa veti vedea daca va potriviti pentru o relatie. Poate ea e mai reticenta si ar vrea sa te cunoasca mai bine, sa afle mai multe informatii despre tine, de aceea eu zic ca cel mai bine e sa incepeti mai intai ca prieteni.
Daca nu merge, asta e, nu e un capat de tara. Vei cunoaste alte fete si una dintre ele va fi cu siguranta potrivita pentru tine ![]()
Succes!
Dezamagiri din trecut, lipsa increderi etc sfatul meu este sa faci sa capete incredere in tine, tu de fapt ce vrei de la ea sincer? fi sincer macar o data in viata ce isi doresti tu de fapt de la viata?
Mai poti astepta, dar nu cu mainile in buzunar: o ciocolata, o foare etc, fac uneori minuni!
Sfatul meu:nu te rezuma numai la ea.Incearca sa cunosti pe altcineva daca vezi ca tipa respectiva are retineri.E important sa analizezi trairile si comportamentul multor femei pentru a-ti da seama ce vrea persoana pe care o placi cu adevarat de la tine.La mine, cel putin, a mers(si sunt fata). Gandeste-te ca sunt 7 femei pe cap de barbat.De ce nu o lasi pe ea sa faca pasul cel mare?