Pff, esti atat de bun incat in 5 luni ai avut de trei ori mai multe femeie decat am avut eu toata viata, dar apoi vii aici si pui intrebari de incepator?
Eu inteleg ideea de trolling, dar doar atunci cand il faci in asa fel incat sa te si creada lumea.
Felicitari pentru "numaratoarea sexuala" dar si atentie maxima la numaratoarea de BTS-uri.
Bineinteles ca trebuie sa te testezi de toate bolile cu transmitere sexuala, fiindca printre cele cu care te-ai culcat erau cu siguranta si bolnave, odata ce au acceptat sex cu oricine, oriunde si oricum.
Sanatate maxima!
Te pregătești pentru plătit pensii alimentare dar nu înainte de a trece pe la analize.
Ar trebui sa-ti gasesti o ocupatie mai productiva. Adica in loc sa trollezi pe TPU.
De la ultima activitate sexuala trebuie sa astepti 4-6 luni si apoi sa faci toate testele pentru toate bolile cu transmisie sexuala. In tot timpul asta trebuie sa stai pe uscat daca vrei sa stii sigur ca esti curat in urma rezultatelor primite.
Te-ai facut wc public si ti-a intrat si puta la apa. atat de bun ai fost de ai facut-o doar o data cu fiecare? Slab tare
Bine-nțeles ca tot timpul ar trebui sa fii protejat, daca sari dintr-o parte in alta, eu sunt destul de matur dar le pot număra pe degete cu câte am fost, cam între ce vârstă erau femeile,?
pogacel întreabă: