|

Salut tutoror! Vreau un sfat de la voi. Am si eu 18 ani si am o prietena acum peste cateva zile face 16 ani. Deci, am jumate de an cu ea, dar nu pot s-o inteleg bine deja cred ca e timpul sa o inteleg. Vreau sa am ceva serios cu ea, insa de la dansa nu prea ma astept. Deseori ma minte, si chiar se prinde uneori cand spune minciuni, nu ma inseala, dar imi spune minciuni si nu prea vad sa tie la mine, cand e cu prietenele in oras uita mereu de mine si nici numi spune cand pleaca uneori, iar cand vine acasa isi aduce de aminte de mine si vorbeste altfel cu mine. Pare uneori seriaosa, alteori deloc. cryingDeci, de multe ori prietenele ei cele mai bune i-a spus sa ma lese si sa nu aiba relatii serioase, ia a ascultat prietenele ei si se indeparta de mine, apoi 1 saptamana am fost despartit si iar am inceput sa fiu cu ea, si am observat ca daca ea nu ma iubea nu era sa vie din nou la mine. Mi-a recunoscut ca tine la mine si ma iubeste doar ca a fost influentata de prietenele ei, daca ea spunea ca simteam ca tin la tine dar nu puteam ca prietenele mele ma dadeau la o parte. Deci, si acum parca e seriaosa, uneori nu, Imi dati un sfat. Uneori m-am gandit ca poate inca e prea mica si nustie ce vrea. Cum pot s-o aduc la realitate Please dau funda!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Va trebui sa ai rabdare cu ea,gandirea ei e imatura deocamdata.
Se lasa influentata de prietenele ei,spune neadevaruri,cand te vrea, cand nu te vrea, mai are nevoie de timp pana va intelege singura ce vrea.
Daca o iubesti, vei incerca sa o intelegi, da-i timp.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ea este foarte serioasa si te iubeste foarte mult, numai ca tu inca nu o intelegi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce pretentii poti sa ai de la o pustoaica de 16 ani? Se vede ca e imatura. Azi ii place de tine, maine de altul. Cred ca-i cam devreme sa te gandesti la relatii serioase, de la varsta asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu ai 18 iar ea 16... ea e mult mai copilaroasa fata de tine care esti mult mai matur ca ea, ea nu prea stie ce isi doreste, iar tu daca intr-adevar vrei ceva serios cu ea o sa o astepti pana se va mai aturiza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La 16 ani ce vrei? Nu exista relatii serioase la 16 ani...o relatie seriosa inseamna deja ca vrei sa faci o casa cu acea femeie sa faci copii sa te gandesti la casatorie...parerea mea!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează