?
?					
					Salut!
Dragule, eu nu cred ca acel mesaj ti l-a trimis din greseala, este posibil dar ma indoiesc,daca tie iti place de ea si ei de tine poti face primul pas,daca lor nu le convine (prietenilor/colegilor) nu le mai da atentie, majoritatea ''Judeca cartea dupa coperta'', acorda-i o sansa poate ca nu e cum spun altii.
Bafta! ( :

Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Bună.
Și tu nu trebuie să te iei după gura lumii, tu încearcă să stai deschis de vorbă cu ea.
Pa, pa.

Boh amice daca te intelegi bine cu ea daca e frumoasa si iti place de ea dc sa eviti santa asta.Nu te lua dupa alti ca vai :''ma, tu vorbesti cu aia :O?''.Dar mai bine ascultati inima, iti va spune ce sa faci.Si nu uita nu te lua dupa aia.
					Am uitat sa mai precizez ceva. Ea s-a despartit de un bun prieten al meu acum 2 saptamani  Sa mai astept sau sa "actionez"?
 Sa mai astept sau sa "actionez"?

Nu cred ca mesajul a fost intamplator. fata a facut primul pas,acum e randul tau . Chiar nu conteaza ce zic toti prostii,daca iti place de ea ce mai astepti?
. Chiar nu conteaza ce zic toti prostii,daca iti place de ea ce mai astepti? Sugestie:puneti la status:Sunt Eu, Tu, si restul lumii tine minte nu conteaza ce-abereaza unii
Sugestie:puneti la status:Sunt Eu, Tu, si restul lumii tine minte nu conteaza ce-abereaza unii (versuri dintr-o melodie a lui Guess Who)>Funda
(versuri dintr-o melodie a lui Guess Who)>Funda ?
?