| Darky11 a întrebat:

Salutare! Am o nelămurire,de ce femeile nu abordează bărbați? Adică nu știu,prefera să fie singure sau să crească pisici decât să facă și ele primul pas,poate unii suntem mai timizi, cazul meu de altfel. Mulțumesc!

33 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Abordeaza si ele...atunci cand atractia fata de cineva e indeajuns de mare.

| Ambivert a răspuns:

Abordează,dar nu fraieri îți dai seama.

| Konstantinos99 a răspuns:

Ele sunt facute pentru a fi stăpânite, nu pentru a stapanii. Tu trebuie sa o alegi si acum desigur vine ideea de a stapanii ce iti place pentru ca nu mai sunt toate cuminti si ascultătoare si trebuie sa fie facuta sa te ajute. Fata ca un plic de ceai, se dizolva in orice apa indiferent de baiat. Daca nu e aleasa si sta cuminte ramane cu aroma, daca o alegi tu s-a ramana cu tine sa pui stapanire pe ea si aroma ei sa nu doar o folosesti ci sa faci din ea o viata frumoasa si sa o i frumuseteze si pe ea si daca a fost a altuia naspa aroma n-are si viata e amara. Hahha

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Cele ce abordeaza o face fie din disperare fie nu mai e virgina adica mda fara aroma, reclama publicitara. Fi barbat si alege tu!

| Darky11 explică (pentru Ambivert):

Tocmai ce m-ai făcut fraier, mulțumesc!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ele vor barbati cu bani, adica doar banii vor, daca nu ai bani la ce sa te caute? Este ea saracă numai vrea inca un sarantoc alaturi de ea, mai bine isi ia o pisică si macar se joaca cu ea.

| Darky11 explică (pentru Konstantinos99):

Păi sunt bărbat dar sunt timid, nu am abordat o femeie în viața mea, am teama de eșec sau de respingere.

| Ambivert a răspuns (pentru Darky11):

Crezi că eu sunt Casanova?

| MMP2000RO a răspuns:

Din cauza mentalității învechite a unora cum că bărbatul trebuie să facă primul pas. Aici devină e și misoginismul la nivel de societate care a dominat secole de-a rândul și care încă mai domină în anumite țări. Dar și societatea patriarhală e de vină. Trebuie să ajungem la o egalitate totală, dar mai e până acolo. Sunt și fete care abordează primele. Eu sunt total paralel cu toate chestiile astea fiind bărbat Apothi AroAce, dar am auzit în anii trecuți de la niște foști prieteni că foloseau o aplicație de dating numită Bumble, acolo fetele/femeile te abordează primele. Ia încearcă-ți norocul acolo.

| Darky11 explică (pentru MMP2000RO):

Trebuie tot așa sa pun o grămadă de poze?

| MMP2000RO a răspuns (pentru Darky11):

Nu știu sincer că ți-am zis că nu mă pricep la lucruri din astea. Dar da, bine e să ai cât mai multe poze și mai ales cât mai bune și mai diverse, vezi de tunsoare, îmbrăcăminte, cadru și eventual de cine te poate ajuta să te avantajeze toate astea, în cazul în care nu te pricepi.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Darky11):

Auto depășire! Toti am fost la fel.Si de fapt degeaba abordezi daca nu e ce trebuie nu stiu daca am aflat asta in timp. Abordez doar pe cele ce pe vreau care sunt super rare, adica eu unul nu o mai fac pentru ca categoria cuminte si first nu se lasa abordata laughing ea asteapta sa apari ca o minunelaughing Asta e

Tu câți ani ai Konstantinos, și nu suferi de singurătate sau depresie din cauza că nu ai relație?

Răspuns utilizator avertizat
| Konstantinos99 a răspuns (pentru Darky11):

Am avut o perioada, iarna e mai naspa ca nu pot lucra fizic si cateva examene anuale, in restul nu am nici cum incerc sa dau tot ce e mai bun din mine sa ma pastrez cat de copil si curat dar sa imi aspum ce fac si chiar si pentru altii si sa ii scot din belele. Adica eu pun in balans moartea care indiferent ca ai avut realtie sau nu tot vine si cu ce ai inmultit in tine cu acelea bune vei ramane si vei primii cele bune daca sunt suficiente sau cele rele.O fata te poate ajuta, una te poate incurca. Mi se ofera oportunitati si Dumnezeu sti ce e mai bine doar ca eu sunt mai incapatanat si nu ma multumesc cu putin, vreau o fata cel putin 8.5/10 sa nu am motive sa mi vreau alta. Tu trebuie sa fi constient de ce ai nevoie, ce fata te poate ajuta in viata asta pentru a fi fericit. Eu de pilda refuz instant daca a mai avut pe cineva, daca e carierista, daca uraste copii daca nu poate sa zambeasca si poate sa glumeasca, dar sa fie serioasa in relatia noastra sufleteasaca sa emane acel ceva sa ma faca sa ma simt bine si sa vreau sa o am. Gasesti orice pe lumea asta doar ca aicia Dumnezeu lucreaza altfel pentru ca e vorba de voinata a doua fiinte cu chip Dumnezeiesc, ambele libere. Trebuie doua da-uri simultan! Eu si acum ma uit la fete de +15 pana in 19 nu ca ma gandesc la nebunii, pentru ca o vreau frumoasa ascultatoare vreau sa ma incante sa ma faca sa cedez din incapanarea mea sa fie ca mine copilaroasa si cu fiecare copil sa o vad mai luptatoare si bucuroasa alaturi de mine.
Astea sunt, cred, mici vise Dumnezeu le stie pe toate si fie ca o voi gasi sau nu voi sper in ea pana mor pentru ca tot catre bunatate si curatie vreau a accede, catre Dumnezeu iubirea infinita cu ochii mei prin ochii ei sa vad stelele si luna si cerul unde voi ajunge dupa mila, sa inot in bucurie si daca nu aici o voi gasi acolo. Dupa ce simti nevazutul si nu dai nici doi bani pe ceea ce vezi si ceea ce cu totii ar fi inebuniti sa aiba.

| Kiran a răspuns:

Raspunsul il gasesti evident in trecutul umanitatii, de obicei in randurile aristocratiei / burghezimii barbatul curta fata, unde de aici usor usor democratia sa spunem ca a normalizat asta egaland toti oamenii indiferent de statutul social, astfel a ramas ideea ca barbatul sa fie cavaler si sa curteze fata.

Tind sa cred ca persoanele ce tin sentimental la un animalut de companie de fapt isi reflecta emotiile fata de cineva, un fel de afectiune stiind ca animalutul nu v-a putea sa ii certe / tradeze vreodata asemenea modului uman de a fi realizat asta.

| Negoiu a răspuns:

Pentru că ele preferă - de regulă - bărbații macho, care le abordează.
Dar mai e o vorbă: "Bărbatul vânează femeia până când ea il prinde". Să nu uităm că prefăcătoria e una din principalele lor "arme"...

| ania a răspuns:

Sunt si ele timide sau se tem ca vor fi respunse si nu vor sa isi asume riscul.

Cam așa sunt și eu, mi-am ținut virginitatea până la 32 de ani.Si daca am noroc și găsesc una virgina, m-aș abține să fac s3x cu ea, eventual mă duc și fac cununia religioasa daca chiar văd că e ce trebuie după câteva luni-1 an.

| Darky11 explică (pentru ania):

Păi aceeași teama o avem și noi barbatii, oare asta ne face mai puțin bărbați?

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Gambler92):

Tot aici traiesc si eu in aceeasi lumea care vrea sa te ingenuncheze, eu nu astept caut si merg in directia mea dar daca nu ai speranta si nu deschizi ochii sa vezi cate ti s-a dat eu zic ca te vei impiedica cat de curand si vei cadea. Si ne raman aceleasi de la Sf apostol Pavel Credinta, Nădejde si Dragoste catre Dumnezeu si oameni.Iar dragostea ce cea mai mare prin ea traim si daruim dragostea inimi!

| ania a răspuns (pentru Darky11):

Poti sa te gandesti dinainte ca dsca refuza, nu e capătul lumii, incerci mai departe. O prietenă de-a mea a spus ca fratele ei a întrebat vreo 10 fete înainte sa găsească una care sa - i si placa si sa spună da. Avem alti prietenu care s-au gasit pe yn site de matrimoniale crestine, au acum 2 băieți mari si sunt fericiti. O alte prietena cerea tuturor cunoștințelor sa se roage pentru ea sa o ajute Dumnezeu sa se căsătorească. Mi-a cerut si mie, eu am fost frustrata si intrigata ca si eu imi doream sa ma casatoresc dar nu aveam curajul ei de a vorbi deschis despre asts. S-a căsătorit înaintea mea are o familie frumoasa si fericita.

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Gambler92):

Eu nu ma gandesc ca viata mea putea fi mai frumoasa decat este.Pentru ca nu subiectul de fata e mai important decat ca a simti ca timpul nu trece si ca totul e frumos. Toti facem greseli important e sa ne ridicam! Nu te supara nu crezi treaba ta dar nici pe mine nu imi poti schimba. Atat doar sa iti pui intrebarea Cine o sa te ajute cand nimeni nu va putea? ca tu nu esti invincibil. Succes! Doamne ajuta!