Pai nu inteleg care este problema?! Daca tie iti place genul asta de femei este total ok si in plus este si natural. Barbatii nu au setari standard precum femeile ( inalt, lean si frumos) barbatii au preferinte foarte diversificate. Unora le plac tipele inalte, altora scunde, skini, sani mari sau mici, fund mare sau fund mic. Si iubita mea este grasa dar eu o iubesc la nebunie si ma simt foarte atras de ea. Prietenii tai care rad de tine sunt doar niste prosti.
Te simți atras de asemenea femei, pe baza unor chestii care te-a format pe tine ca individ.
Probabil, vezi în acele femei, pe mama ta sau o cunoștință care te-a crescut.
Pentru bărbați, femeia perfecta este cea care are aproximativ aceleași senalmente cu figura maternă.
În acele femei, vezi dragoste, siguranță, iubire.
Nu este nici o problema, dar poate e mai bine sa încerci și altceva.
Gusturile se mai schimbă.
Prima era tinerica, slabă, amuzanta, frumusețe nota 7, sâni mici, aveam eu mai mari )))), a doua era matura, frumusețe nota 3, avea sâni lăsați, nu știu ce am văzut la ea, mai bine mai băgăm un Nr la prima = 200 lei
Din parerea mea de medic sexologist, trebuie sa iti dai un pumn in ****, sa vina resetul din fabrica
In filozofia culturii se spune: "Nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie"
Problema este ca te multumesti sa te uiti la femei. Pana acum un an, te uitai la femei dragute dar privitul nu poate sa satisfaca sexual o persoana, asa ca, cu timpul au inceput sa te excite anumite diferente fata de normal, pana ai ajuns sa placi femei grasute, mecanismul descris de mine a continuat sa actioneze, asa ca au inceput sa te atraga femeile exagerat de grase si cu trasaturi patologice, iar in scurt timp, daca te vei margini sa privesti, vei ajunge la aberatii sexuale din ce in ce mai grave. Iar ca sa iti raspund pe fond, daca tinem cont doar de aspect, cea mai mare satisfactie iti aduce sexul cu femei de greutate normala, e placut si sexul cu femei mai grase sau mai slabe, si poate fi bun si sexul cu o femeie cum ai descris tu, pentru ca nu facem sex doar cu corpul femeii, ci si cu dorinta ei, cu personalitatea ei, cu libidoul ei, de asemenea are importanta raspunsul sexual, adica reactia ei la ce faceti.
Depinde si ce asteptari ai de la fata aia. Daca e grasuta si uratica, e un semn ca nu are grija de ea. Si daca iti convine sa fi cu o fata care nu are grija de ea, sa nu te astepti sa faceti anumite activitati impreuna.
Monobrow întreabă: