| GabrielAndrei11 a întrebat:

Salutare eu și prietena mea ne-am masturbat reciproc din greșeală am avut puțină sperma pe mâna m-am șters pe mănă apoi i-am introdus iară este "virgină"

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil că nu mai este.
De la altul.

| darrio2007 a răspuns:

De la altul care nu s-a jucat cu ea.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Șanse zero, nu in felul acesta ramîne o fata /femeie gravida, este nevoie de ejaculare in vagin ea sa fie in perioada fertilă si după aia există șanse 90% sa se formeze o sarcina, sunt multe femei care isi doresc copil dar din păcate nu ramin gravide sau ramin foarte greu.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu i-ai rupt himenul cu degetele, inca este virgina.
in orice caz, mainile murdare nu se intrioduc in vaginul fetei, ca-i poti produce infectii vaginale.
Pe viitor jucati-va fara degete in vagin!

| doctorandus a răspuns:

Meh, cativa spermatozoizi fara lichid spermatic nu au sanse sa fecundeze ovulul.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Deci chiar daca ti-ar fi ramas spermatozoizi pe mana, sunt zero sanse sa ajunga gravida din asta.

| Emilian65 a răspuns:

Șanse de a ramane gravida sunt minime. Altadata nu va mai jucați cu focul, ca va ardeți de suferiți toată viata.

| just4ubr2015 a răspuns:

Nu inteleg joaca asta ori faci ceva cu ea ori o amagesti lasa masturbarea si fiti maturi intr-o relatie obligatoriu exista si sex daca te doreste se va darui tie daca nu o sa vina altul sa o rezolve

| Konstantinos99 a răspuns:

Nu e virgina frate ca virginitatea conta in cat de pura poate fi si poate vedea cu inima. Si nu mai e virgina doar ca nu va ti riscat sa faceti inca un copil atat tot. Succes eu te sfatuiesc sa va uitati la inimile voastre si dupa la trup