| LordCristobal a întrebat:

Salutare lume!
Vreau raspunsuri atat din partea fetelor cat si din partea baietilor.
Sapatmana trecuta eram in autobuz si am vazut o fata blonda care mergea cu prietenele ei pe trotuar.Cand am avut putin contact vizual cu acea blond i-am facut cu ochiul la misto si i-am zambit.Fata a vazut si a ras cu prietenele ei. Apoi cand am mai facut o data contact vizual mi-a facut cu mana.
Daca eu coboram din autobuz si ma duceam dupa ea, credeti ca imi lasa un Instagram si un numar de telefon ca mai apoi sa ies cu ea in oras?
Ce parere credeti ca si-a facut ea despre mine?
Am ratat o poveste de dragoste prin faptul ca nu am mers dupa ea?
E o metoda buna sa agati fete facundu-le cu ochiul?laughing)))

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Nu stiu cat de eficienta e metoda asta, la unele ar putea merge, la altele nu.
In cazul prezentat de tine, cred ca daca ai fi intrat in vorba cu ea si ai fi avut inspiratia sa gasesti cuvintele potrivite, ar fi existat sanse mari sa accepte o invitatie la o cafea.winking

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. Nici una. 3. Da. 4.Nu.

| dullcat a răspuns:

Nu putem sti cat succes ai fi avut. Unele fete reactioneaza interesate, altele raspund in gluma, mai ales fiind cu grupul de prietene, ca sa rada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tâmpită metoda aceea de a face cu ochiul random la fete pe strada. Nu mă miră de ce au râs.

| simplaexistenta a răspuns:

Pai trebuia sa încerci.

| CarmenCraciun a răspuns:

Puteai sa cobori si sa pleci direct cu ea in bar.
Nu stiu daca facutul cu ochiul e metoda de agatat. Justin Timberlake face acum cu ochiul ca-i afectat de vaccinul covid dar nu stiu daca agata ceva.