Nu este nimeni ginecolog aici, nu prea cred ca doctorii au timp sa stea pe astfel de platforme ![]()
Daca ai verificat prezervativ si ai reușit sa il umfli cu aer înseamnă ca nu era găurit, altfel s-ar fi vazut ca iese aer din el când il umflai. Bănuiesc ca l-ai spălat si umplut cu apa înainte sa il umflii, iar daca nici apa nu curgea din el, înseamnă ca nu era fisurat si poți sa stai liniștit, nu ai lăsat-o gravidă. Prezervativul s-a spart pentru ca ai pus presiune cand ai apăsat pe el.
Dacă ai pus apa în el și nu a curs apa, înseamnă că nu era spart și spermă nu a ajuns vagin ca să apară vreo sarcina nedorita. Deci șansele de a fi ramas gravida sunt minime.
E o intrebare, intrebatoare.
Nu stiu de ce l-ai verifica prezervativul la baie, pentru a-l umple cu apa. Eu stiu ca atunci cand ai un prezervativ nou, pe care nu l-ai pus in portofel sau in buzunarul de la spate nu ai de ce sa-ti faci prea tare griji.
Faptul ca l-ai umflat cu aer si el a explodat (depinde dupa ce cantitate de aer sau apa) asta inseamna ca retine lichidul, deci sperma, care normal ar fi ajuns in vaginul iubitei, a ajuns in prezervativ. Restul cu microfisuri... deja intram intr-un domeniu vast, ba chiar in defectoscopie.
unu88 întreabă: