| Fofani a întrebat:

Salutare și scuzați deranjul ajutor nu mă simt bine deci povestea mea incepe de mic copil de la vreo 7 ani m-am trezit din somn cu o amețeală și o ceata în ochi mam simțit rău a trecut ani la 17 ani deveniseră din ce in ce mai puternică amețeală și ceata în ochi o ceata galbena am leșinat am fost la doctor miau făcut control ei mai trimis la neurolog n-am mai fost că nu am mai avut bani acum eu am 23 de ani și nu mă simt prea bine in corp dar putea sa am și o anemie am 65 de kg la 1.73 nu știu dacă e bine când car ceva greu gura incepe sa mi se strâmbe când stau cu capul pe ceva îmi amorțește capu mă duc la munca muncesc niste ore bune după nu îmi mai simt corpul și vine o oboseala foarte mare peste mine am renunțat la foarte multe locuri de munca că nu pot face fata a și plus până să leșin simțeam mereu că îmi amorțește capul și o usturime înăuntru acum a revint ceva de genul o fi vreo boala neurologica

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi din nou la medic.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca tu suferi de o depresie serioasa, fiindca greutatea ta este perfecta pentru inaltimea pe care o ai, iar oboseala si ametelile sunt induse de depresie.
Ti-as recomanda u tratament naturist cu propolis si laptisor de matca, 1 luna intreaga, care te va scoate din starea de oboseala si anemie pe care o ai, dar faci pauza 2 saptamani si reieie tratamnetul cel putin 3-4 luni.
In plus, cand vii de la servici, mananci si apoi iesi la plimbare macar 2 ore pe jos, ca sa obosesti fizic si sa dormi bustean.
Dupa 1 luna de tratament naturist si miscare, vei observa ca esti alt om, unul mai pozitiv, simtindu-te vizibil mai bine.
In 3 luni vei fi complet schimbata in bine, vioaie, vesela, plina de viata. sanatate multa!

| mihai69 a răspuns:

Nu are legătură cu sexul.

| Fofani explică:

Scuzatim greșelile din scris va rog m-am grăbit