| Buniculfericit a întrebat:

Am o mică nelămurire. De o saptamana am inceput să lucrez la un depozit. Acolo lucrează şi o fată, care cred că mă place. În primul rând, cand i-am spus că o să lucrez doar luna asta, m-a rugat să stau mai mult. În al doilea rând, m-a şi pupat pe obraz de câteva ori.
Iar, în al treilea rând, ieri, dupa ce am discutat un subiect, mi-a spus că speră să găsesc fata potrivită care să mă înţeleagă.
Întrebarea mea este: Mă place?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Cele descrise de tine si modul ei efectiv de a se comporta in apropierea sau compania ta, indica cat se poate de clar ca persoana ta nu-i este indiferenta. Ca te place in mod sigur. Fii mai "curajos" deoarece in mod sigur spera/se asteapta la un astfel de comportament din partea ta. Succes, bafta!

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Cand aveai discutile alea cu ea,puteai sa-i spui simplu si direct ca e mai ok sa continuati discutia la o cafea.
Daca era interesata de tine, accepta.
Simplu si fara pierdere de timp, nici nu iti mai tocesti creierul cu fel si fel de intrebari.
Ia vezi, cum faci?
O inviti sau iti pui intrebari in continuare si amani momentu?!
Tu decizi, succes!

| Dariusuu a răspuns:

Da sigur.

Ce vreau eu să-ţi transmit în dimineaţa asta răcoroasă este că BĂRBATUL Obraznic şi Decis e IERTAT iar cel INdecis e... Uitat

| Mynameiz a răspuns:

Posibil