| DaniDaniel877 a întrebat:

Salutare tpu.Deci,e vorba de o fata de la mine din clasa, de care îmi plăcea dintr-a9-a.Si acum, intr-a10-a prin sem 2 așa nu știu ce mi-a venit mie că iar a început să îmi placă de ea și am hotărât să-i dau msj.Si îi dau in seara aia și îi zic că îmi place de ea și dacă ar vrea sa ne cunoaștem mai bine etc.Ea îmi zice că are iubit și vezi Doamne poate e iubitul ei gelos pe mine, ceva de genul a zis.Cred mai mult ca sigur că m-a luat la mișto,mai zicea că de ce nu o întreb înainte, că de ce nu vorbesc cu ea la școală. Faza e că ea are pe alții din clasa cu care vorbește și nu prea aveam curaj sa vorbesc cu ea. Dupa întâmplarea asta mi s-a cam luat gândul de la ea, dar tot o aveam in minte,o mai și visam uneori, era chiar frumoasa, avea forme, îmi doream sa fiu cu ea.Credeti că ar mai merge ceva daca as mai incerca sa vorbesc cu ea? Dați-mi sfaturi sa știu ce să fac

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tie chiar iti este greu sa intelegi cand o fata te refuza?
Ti-a spus ca clar ca are iubit, deci nu este libera si nu este interesata sa schimbe iubitii.
Chiar esti incapabil sa intelegi acest refuz?

| Emilian65 a răspuns:

Daca ti-a spus ca are iubit, eu, zic sa o lasi in pace.

| DaniDaniel877 explică (pentru Emilian65):

Pai și dacă, poate a zis la mișto că are

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Mesajele asta cu imi place de tine, sunt cringe, scapa de ele.barbatii sunt artisti, vorbeste cu ea, creaza o poveste, demonstreaza-i ca iti place de ea ( sarut-o, pune mana pe o țața, chestii de clasa a 10, care sa o stropeasca putin).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Răspunsul îl afli repede și singur - uită-te în oglindă cum arăți.

| DaniDaniel877 explică (pentru anonim_4396):

Ba nu sunt cel mai urat, dar nici cel mai frumos, arat chiar bine

| anonim_4396 a răspuns (pentru DaniDaniel877):

Atunci de ce nu ești în grupul ei de prieteni de la școală?

| DaniDaniel877 explică (pentru anonim_4396):

Nu am zis că nu am prieteni

| Kiran a răspuns:

Hmm. e mai complicat sa faci ceva. in primul rand era de datoria ta sa aflii daca are sau nu iubit sau "crush", clar iti scad sansele sa iti accepte complimentele etc. Acum tot ce poti face ar fi sa aflii daca e reala ideea cu iubitul, daca este. ramaneti doar prieteni si daca chiar o doresti, astepti despartirea (daca a zis ca e gelos. deja e doar problema timpului pana la final) si o "ajuti" sa treaca peste acea despartire, ii esti alaturi, etc si ii spui iar dupa o luna de la despartire daca doreste sa fiti impreuna. Alta varianta e sa renunti la ideea de a fii impreuna cu ea si sa cauti alta. Succes happy

| DaniDaniel877 explică (pentru Kiran):

Faza e că eu cred mai mult ca sigur că a zis la mișto că iubitul ei e gelos pe mine

| Kiran a răspuns (pentru DaniDaniel877):

Pai detaliile astea tu le cunosti deoarece tu stii ce si cum ai discutat cu ea happy

| Danny28 a răspuns:

Dă-i frumos block și nu o băga în seamă la școală. E nesimțită.