Tie chiar iti este greu sa intelegi cand o fata te refuza?
Ti-a spus ca clar ca are iubit, deci nu este libera si nu este interesata sa schimbe iubitii.
Chiar esti incapabil sa intelegi acest refuz?
Pai și dacă, poate a zis la mișto că are
Mesajele asta cu imi place de tine, sunt cringe, scapa de ele.barbatii sunt artisti, vorbeste cu ea, creaza o poveste, demonstreaza-i ca iti place de ea ( sarut-o, pune mana pe o țața, chestii de clasa a 10, care sa o stropeasca putin).
Ba nu sunt cel mai urat, dar nici cel mai frumos, arat chiar bine
Atunci de ce nu ești în grupul ei de prieteni de la școală?
Nu am zis că nu am prieteni
Hmm. e mai complicat sa faci ceva. in primul rand era de datoria ta sa aflii daca are sau nu iubit sau "crush", clar iti scad sansele sa iti accepte complimentele etc. Acum tot ce poti face ar fi sa aflii daca e reala ideea cu iubitul, daca este. ramaneti doar prieteni si daca chiar o doresti, astepti despartirea (daca a zis ca e gelos. deja e doar problema timpului pana la final) si o "ajuti" sa treaca peste acea despartire, ii esti alaturi, etc si ii spui iar dupa o luna de la despartire daca doreste sa fiti impreuna. Alta varianta e sa renunti la ideea de a fii impreuna cu ea si sa cauti alta. Succes
Faza e că eu cred mai mult ca sigur că a zis la mișto că iubitul ei e gelos pe mine
Pai detaliile astea tu le cunosti deoarece tu stii ce si cum ai discutat cu ea