| c0pil1n a întrebat:

Salutare tuturor!
Imi raspundeti si mie va rog la cateva intrebari?
Este vorba despre o femeie de 32 de ani care este impreuna cu barbatul ei de 5 ani si au si o fetita de 3 ani.
Si acum ca stiti in mare parte la ce ma refer sa va intreb.
1. Ea imi spune ca face sex cu barbatul ei o data pe luna. Este posibil? Daca da, de ce?
2. Imi spune ca de 3 ani de zile nu s-a mai sarutat cu el. Este posibil? Daca da de ce?
3. Imi spune ca nu i-a facut sex oral de 3 ani si ca nu vrea sa ii faca. Este posibil? Daca da, de ce?
4. Daca nu il iubeste atunci simte placere cand face sex cu el? Daca da, de ce?
5. Daca nu se saruta, nu-i face sex oral si asa, ce preludiu pot sa aiba? Totusi el trebuie sa faca ceva sa se ridici treaba nu?
Va rog sa imi raspundeti ca sunt foarte curios. Cel mai bun raspuns cu explicatii primeste fundahappy Multumesc frumos!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Freya1 a răspuns:

In primul rand o sa iti spun ceva,nu vreau sa iti spulber visele sau sa o contrazic pe dansa dar tu fiind amantul ei nu te astepta sa iti spuna ca se sărută cu ala, se mângâie, ii face sex oral pentru ca e clar ca te face să te simti cumva.
Nu spun neapărat ca il mai iubeste, pentru ca daca l-ar mai iubi nu s-ar fi gasit un amant, dar totusi sa obisnuit cu el si probabil nu ii pare nimic iesit din comun sa se culce cu el.Deci poate sa aiba orgasm chiar cu el si fara sa il iubească, dar nu atat de des pe cat ar vrea ea si probabil un pic mai forțat sau cand e intr-o "criza hormonala".
Au 5 ani de relație,sunt tineri chiar daca au un copil asa ca eu nu prea cred ca se culca doar o dată pe lună decat daca si el la rândul lui o înșală pe ea. Poate nu se mai sărută ei pe gura,dar anumite joculete sau anumite plăceri tot trebuie sa isi ofere unul altuia daca ea nu vrea ca el sa afle ca are pe altcineva.
Lui poate sa i se scoale si fara sa il bibileasca, dar nu o sa meargă asa la infinit pentru ca si omul ala are nevoie de atenție, afectiune, o madareala etc.
Deci concluzia e ca ea nu o sa iti poata spune niciodata in fata ca se culca cu bărbatul ei mai des de N ori, ca ii mai face sex oral sau câte o declarație de dragoste.Dar partea buna e ca ea poate sa faca asta din obișnuința nu din iubire pentru ca de iubit clar nu il mai iubeste daca are pe altul.

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

1.) Raspunsul corect este : DA. Barbatul se multumeste cu atat.
2.) Bineinteles ca este posibil. Nu mai exista atractie sentimentala
3.) Logic ca este posibil. Barbatul nu agreaza/accepta ideea de sex oral,
4.) E posibil sa NU simta multa placere, daca sexul are loc ''din an in paste''
5.) Multi barbati habar nu au ce este si cum se intretine un preludiu, fiindca atunci cand i s-a sculat, el este gata de... atac.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da.
2. Da.
3. Da.
4. Da.
5. Nu trebuie.

Răspuns utilizator avertizat