Daca gasesti un baiat care sa te placa si sa. l placi, de ce nu? ai grija ca macar prima relatie sa fie pe bune, ca dupa aceea o sa mai ai parte de inca 20 de baietii[pe putin]. cat despre sarut, nu e cine stie ce filosofie, totul o sa vina de la sine si crede.ma ca n.ai de ce sa. tsi faci griji.
☺Buna, toate la momentul lor, dar daca tot il astepti pe "Fat-Frumos" vei sta mult si bine! Daca vrei sa vorbim, iti pot da ceva sfaturi in legatura cu tot, dar pe privat! bafta
Stii, nimeni nu a invatat de la cineva sa sarute ![]()
daca te complici prea tare te blochezi si nu mai sti ce sa faci
asculta-ma, sarutul vine de la sine
o sa stii ce sa faci la momentul potrivit, si apoi pe parcurs mai inveti ![]()
N-ai de ce sa-ti faci griji. Toate vin la timpul lor. Eu am avut prima relatie mai serioasa la 19 ani si chiar am avut oferte destule si inainte. Stai linistita, ce-i al tau e pus deoparte.
Nu poti gasi persoana potrivit daca nu incepi o relatie, sa cunosti persoana respectiva.stai calma ca nu e timpul pierdut, ai abia 16 ani si toata viata inainte
Te inteleg perfect! Eu am 14 ani, am avut un prieten dar nu simteam ca este cel potrivit. Eu zic ca e mai bine sa astepti decat sa regreti ca nu este cel pe care il ai tu in vise
Spor! Si, daca mai vine un baiat dragut la tine cu vreo propunere, de care sa iti placa mai mult, nu ezita deoarece dupa aia vei regreta