Daca ai urinat dupa ejacularea produsa dupa primul act sexual posibilitatea de a ramane in uretra sperma cu spermatozoizi viabili, teoretic este exclusa, considerata imposibila. In consecinta se considera ca prin urinare se elimina sperma ramasa in uretra si ca atare nu mai are ce sa se scurga in vagin pe parcursul timpului cat se intretine al 2-lea act sexual. Teoretic probabilitatea de a lasa sau nu insarcinata o partenera de sex prin intretinerea unor contacte sexuale neprotejate, depinde doar de capacitatea ta de a-ti coordona si controla cat mai precis procesul de ejaculare. Sanatate.
Ar putea fi ramas gravida dupa al doilea act sexual pentru ca pe canal au ramas spermatozoizi viabili care ar putea duce la o sarcina nedorita.
Bai baiatule. Tu esti chiar inconstient. acum ceva timp ai scris:
Bună acum 10 zile am avut un contact sexual cu prietena mea(17 ani are prietena mea), am facut putin fara prz iar dupa cu(mentionez nu m-am scapat in ea). Acum 4 zile adica sambata trebuia să între pe stop dar nu i-a curs nimic, astăzi e a 4 zi în care nu i-a curs nimic, îmi spune ca o doare rău burta jos unde o doare și cand trebuie să îi vină stopul! Ce sa facem?"
Acum intrebi aproximativ acelasi lucru.
FOLOSESTE PREZERVATIVUL!
Veziti domne de treaba ta
Eu zic sa stai linistit. Prietenul meu a lasat in mine si. apoi ne-am gandit sa nu ne stresam pana nu facem testul de sarcina
si dupa ce l-am facut evident ca n-am ramas insarcinata. Legea Atractiei!, daca tot te gandesti, vine.