| Do_Doina_1968 a întrebat:

Sant o femeie de 49 ani, am o relatie de 7 luni cu un barbat de aceiasi varsta, traim impreuna, ne iubim enorm, dar de ceva timp iubitul meu nu are dorinta sexuala si cand face m dragoste nu are orgasm...

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar voi doi va intelegi bine?

| Violleta2022 a răspuns:

Draga Doina, are totusi 50 nu? La varsta asta se dimineaza si placerea sexuala, femeia intra la menopauza, barbatul la andropauza.
Stresul si problemele de peste zi il afecteaza.
Poate are colesterolul marit, poate are probleme cu tensiunea arteriala, toate astea ii afecteaza viata sexuala si erectia.
Sa nu mai spounem ca-i scade si libidoul... poate trebuie in acest caz sa-l stimulezi, sa inccerci lucruri noi, pozitii noi, cev amais sexi, ceva nou, ceva inedit, dar asta numai dupa ce merge la medic sa-si faca niste controale amanuntite sa vada daca sanatatea lui este in regula.

| mihai69 a răspuns:

Eu aveam vârsta asta acum vreo zece ani și la mine încă totul merge ok. Mă rog, nu mai e așa tare ca pe vremuri, da' orișicât...
N-ar fi rău să meargă la un medic, poate are probleme cu circulația? sau pur și simplu are un libidou redus... Oricum, o vizită la un cabinet medical poate lămuri (și eventual rezolva) problema asta.

| Emilian65 a răspuns:

Dar tu ai orgasm? Daca tu ai orgasm, ajuta-l si pe el sa ajunga la orgasm.

| minrest a răspuns:

Sarut mana. Nu e de asteptat o scadere atat de mare a libidoului la varsta dansului. Sa nu aiba probleme cu inima sau cu circulatia. Ar fi bine sa mearga la cardiolog. Acuma, nu are orgasm? Nu e chiar asa important. Important e sa va provoace placere, ii place oricum sa culiseze in vagin, si sa se bucure de ceilalti nuri ai dumneavoastra. Eu in locul lui mimam orgasmul, ca femeile, si terminam treaba.

| sofisis a răspuns:

Daca de ceva timp e asa si inainte era altfel...e cu semnul intrebarii happy

| HadesSs a răspuns:

Pai incercati sa il stimulati mai mult, poate nu il stimulati cum trebuie, un sex oral, o lenjerie mai sexy pot face mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde pretentii, nu mai are 30 de ani.

| sweetangels a răspuns:

Se intampla si la varste mai fragede. Incercati sa nu mai faceti sex asa de des, am impresia ca nu exista dorinta reciproca si atunci normal ca pentru el e un act mecanic, de unde si lipsa orgasmului. Lasa-l pe el sa ia initiativa, atunci sigur va avea un final fericit, ca nu o face doar de dragul tau!winking

| dann42 a răspuns:

Incercati un oral reciproc bineanteles