| gyna90 a întrebat:

Sex oral. Pro sau contra? De ce?

Răspuns Câştigător
| PisicutzaSmile a răspuns:

Cand il fac eu contra, cand il face el da

6 răspunsuri:
| Andreea52 a răspuns:

Eu personal, nu sunt contra, merg pe ideea ca fiecare isi satisface partenera/ul cum stie mai bine sau pune in practica fanteziile pe care le are.winking

| JeTeLove a răspuns:

Eu sunt pro. Într-o relație în care sentimentele sunt pure, fiecare din parteneri își dorește să-l satisfacă pe celălalt indiferent despre ce ar putea fi vorba.
Aici nu e pe "fă-mi tu, dar eu nu-ți fac ție"... asta deja e dovadă de egoism și ignoranță. Dacă vrei să ți se facă, faci și tu!

| RAY a răspuns:

Fiecare face ce vrea

| Pricked a răspuns:

Idem Cariocă-mea.

| Alcyon a răspuns:

Fiecare face cum crede. Nu-s nici pro nici contra.

| psiho1 a răspuns:

In primul rand trebuie sa renunti la prejudecati, nu ai fi intrebat daca pe undeva nu ai avea o retinere ce te impiedica sa te arunci. lucrurile astea se fac din pura placere si mai intai de toate ar trebui sa-ti placa tie asa cum unui barbat ii place sa guste sucul unei femei di pura placere si pasiune. Altfel stai linistita si cauta persoana pentru care vei simti sa faci asta fara sa ti-o ceara, nu cred ca ai vrea sa ramai cu un gust urat si o senzatie de greata ca atunci cand mananci o mancare ce nu-ti place dar te simti obligata s-o mananci dintr-un motiv sau altul.

Întrebări similare