Salut din nou! Crede-ma ca te inteleg perfect. De 3 ani m-am despartit de dansa, am stat 9 luni impreuna in casa, de la 19 la 20 de ani. A fost prima mea iubire din toate punctele de vedere, ne cunoastem de cand aveam 6 ani, stam in acelasi bloc si pe aceeasi scara. E poveste lunga, nu stau sa o insir pe toata, ideea este ca am suferit foarte mult, am plans 3 luni in fiecare seara, dupa care timp de 2 ani m-am tot gandit la ea dar usor, usor totul a trecut.
Majoritatea prietenilor mei au relatii de 4, 5 chiar 6 ani, daca a mea a fost cum a fost si nu am avut norocul de o fata ca ei asta nu inseamna ca toate sunt la fel.
Daca tu gandesti negativ, subconstientul tau te va sabota si iti va da dreptate si tu vei ramane cu ideea ca asa este, lumea nu este ceea ce pare lumea este ceea ce crezi tu ca este. Asta este un punct de vedere, eu nu detin adevarul absolut. Numai bine!
Mereu m-a amuzat cum consideri o persoana zeita pe pamant atunci cand esti in relatie dar cand totul se termina ti se schimba sentimentele la 180 de grade.
Prietene ideea este ca ai incercat. Poate nu a fost sa fie dar baremi te-ai bucurat de niste momente frumoase.
Invata din greseli si ia-o de la capat.
Si vezi ca se spune,, cine se aseamana se aduna,,.
Adevarat sau nu, daca vrei sa produci o schimbare in orice domeniu trebuie mai intai sa te corectezi pe tine insuti.