| Utilizatoare123 a întrebat:

Situatie: un cuplu doarme impreuna noaptea. Isi spun Noapte buna. Ea nu adoarme usor, dar se preface. Intre timp, aude cum iubitul scoate telefonul si incepe sa scrie/scrolleze in timpul noptii, langa ea, in pat. A devenit aproape un obicei. Ce credeti despre asta? De ce ar face barbatul asta?

14 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu mai e atras de fata

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da si eu ma mai uit pe 9gag seara

| sierra1 a răspuns:

Pe scurt: țăcăniți amândoi!

| Hammurabi a răspuns:

laughing și eu fac chestia asta.
Pentru că am pe telefon platforma de tranzacționare Indici, CFD, Forex, ETF, cripto, etc. Închid/deschid poziții, tranzacționez până mă ia somnul. laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Hammurabi):

Valeu frate respect, este boss de boss

| Utilizatoare123 explică (pentru Hammurabi):

Suna bine, dar el statea pe Messenger. big grin

| Hammurabi a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Păi dacă ea nu se uită să vadă ce țăcăne pe acolo și se preface că doarme, de unde știe ce butonează el?

Sunt amica ei si m-a pus sa ma uit in miezul noptii cand se baga in pat, sa vad pe ce platforme sta online. Ne avem la prieteni toti. laughing) Stie ca dorm tarziu.

| Hammurabi a răspuns (pentru Utilizatoare123):

Hai să-ți zic o chestie. Nu telefonul e problema în situația asta.
Că dacă el e idiot și umblă după altele, și dacă îi confiști telefonul, va găsi el modalitatea cum să facă tâmpenii.
Eu oricum am rezerve că ar umbla după gagici.
Ar mai exista multe, multe alte semne, nu numai că butonează el telefonul înainte de culcare. laughing

Da, sigur va gasi cai de a-si satisface dorintele.
Trebuie sa discute ea cu el, sa spuna totul deschis. Dar inca amana, nu stiu de ce sau ce asteapta.
Nu a zis ca ar fi ceva schimbat la el, in general. Dar faptul ca il vad pe Mess in aproape fiecare noapte e cel putin ciudat.

| Crackman a răspuns:

Nu are somn?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai probleme cu increderea in tine daca te deranjeaza ca face asta. O femeie increzatoare nu isi controleaza iubitul.

| 199onur7 a răspuns:

Nu știu nu am trăit asa coșmar iti dai seamă ca ăla o înșeală nenorociți.

| 199onur7 a răspuns:

Https://ibb.co/BZjqgfH am loat asa si mergem acasa gata este cascaval