Cica eram la ora de romana.Profesorul meu este oarecum dur/exigent,dar in acelasi timp sufletist, un om deosebit, care stie sa explice in asa fel incat sa inteleaga toti elevi si bineinteles care are pretentii de la elevii sai.Ne-a predat o lectie, apoi ne-a dat o tema in clasa pe care trebuia sa o rezolvam cat mai repede.Toate bune si frumoase,liniste in clasa,toti elevii concentrati asupra temei,nu se auzea nici musca,pana cand auzim pe hol strigatul unui baiat care spunea asa :"Are buci,dar n-are tate!" Evident,am inceput toti sa radem, chiar si proful! Curiozitatea noastra era cum de i-a venit sa spuna una ca asta, tocmai in timpul orelor.Probabil acel elev, era paralel cu scoala.In mintea lui erau doar "buci si tate"! Asta s-a intamplat prin clasa a 10-a, daca imi mai amintesc ceva, iti mai scriu.Nu stiu daca o sa razi cu lacrimi, pentru ca nu ai trait acel moment, insa cert este ca anii de liceu sunt cei mai frumosi!
Mai baiatule pentru intrebarea asta exista categoria T/A.stii de asta? data viitoare pune-o si tu unde trebuie!
Pai la mine la scoala inainte sa vina profii ne ducem la scari si ne uitam in jos daca nu vedem pe cineva daca urca.Si odata eram cu o colega si inca doi elevi si venea profa de romana.La noi langa scari este un stalp de beton gros(foarte gros
) si cum venea profa noi speriati:hai ma repede-n clasa fugi we! si era sa ne prinda dar unu din colegi statea in fata stalpului si cand o dat sa fuga o dat cu capu de el
bai am ras cu lacrimi![]()
![]()
La ora de romana faceam numai nebunii odata i-am pus pioneze pe scaun s-a asezat si dupa aia profa a mers in cancelarie.A venit dirigu si ne-a zis ce i-ati facut ca ii iese sange din cur.Iam mai vopsit cu marcarul pantofii, am aruncat cu lapte dupa mecanic era sa ma iau la bataie cu el L
noroc ca ma oprit directa
Pai eram la scoala ieri si aici e un baiat de ii place de mine, bine se da la toate fetele dar la mine cel mai mult, dintr-un motiv anume
.
Ieri eram in sala de sport si l-am vazut pe el afara prin geamul de la usa ca se uita la mine.
L-am intrebat ca de ce se holbeaza la mine si el a zis:
''Uuu scuze sexi.''
Eu stau in Anglia si el e englez normal, deci nu a zis exact asa in romana ![]()
Ieri era cu un alt baiat dupa scoala si eu asteptam pe cineva cand il vad departe ca se uita la mine si ma intreaba daca vreau sa merg la el acasa, dupa eu zic wtf si sa ma lase in pace si ceilalti radeau.![]()
Cand aveam 5 ani, stateam in picioare in pat si m-am gandit eu sa cant melodia 'I believe I can fly' si normal trebuia sa ma prefac, ca zbor, dar cand sa sar din pat in picioare m-am impiedicat de patura si am picat cu ea legata de picioarele mele pe jos
.
Eram odata tot la scoala dar asta era in Romania, iar acolo era unul de il chema Motoceanu, adica il chema Ionut dar asa ii ziceam noi.
A venit prin spatele meu si m-a gadilat cu degetele la talie, unde gadili oamenii de obicei si a zis''Usor usor aa'', stiti ca atunci era melodia aia 'Usor' de Ada
).
Poate nu ti se par asa amuzante, dar mie mi s-au intamplat si de asta le vad amuzante
).