| ema_2625 a întrebat:

Stau si ma gandesc ce vremuri frumoase erau inainte, totul era ca intr-un film cu adolescenti:eu cu el, plimbari, parca iubirea plutea in aer si eram de nedespartit.Astazi,parca ma trezesc la viata parca dintr-un somn lung, cred ca este si din cauza ca am fost racita si imi este dor de acele vremuri, cand el era langa mine, simt un dor imens de acea iubire inocenta, dar el este la distanta de mine si astept sa ma sune, dar totul este monoton. Ce sa fac pentru a fi ca inainte:eu cu el, sa nu mai existe distanta asta sfasietoare intre noi, ca totul a inceput din incapatanarea lui de a pleca in strainatate sa lucreze, nu s-a certat cu mine, dar nu mai suna, iar eu astept si astept... ce sa fac? imi este dor de el.

4 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Atunci cand doi s despart sufera cel ce-a pus mai multe sentimente!
ma doare sa-ti sp asta,te inteleg perfect, stiu cum e sa suferi, dar strainatatea te face sa te schimbi! te faci sa traiesti la fel cum traieste lumea din tara in care ai plecat.j ca nu te mai suna e de inteles ca si el face la fel.ai fost pentru el ceva frumos, ceva c a fost.j el poate s gandeste la tine, la vremurile frumoase dar o face cu "a fost odata".

| Castiel a răspuns:

Agree pisi-.- daca a plecat inseamna ca nu tea iubit adica eu nu as putea sa stau la distanta de fata pe care o iubesc-.- mi-e greu sa sta ufara ea 3 zile laughing barem asa mult...

| Alysée a răspuns:

Cred ca e din cauza ca ai fost racita...mai mult ca sigur!

| pisi1793 a răspuns:

Sa astepti! daca ai incredere in el e bine.