| Joy32 a întrebat:

Sunt cu o fata de 1 an de zile si observ ca daca eu nu o sarut ea nu ma saruta decat rare ori si nu imi arata afectiune mai deloc.
De iubit stiu sigur ca ma iubeste dar nu arata... Ce ziceti ca pot face?

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

Nu este obligatoriu sa te sarute, poate faci asta tu prea bine si nu e nevoie sa o faca si ea. Poate te asteapta pe tine sa faci primul pas, si ea continua. Poate e prea timida ca sa-ti ofere afectiune, si poate pentru ea, o relatie se vede diferit.
Mult noroc!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

De unde stii ca te iubeste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este timidahappy.
Fii sincer cu ea, fa-o sa se simta in largul ei.
Discuta deschis despre asta si poate se va schimba. Oricum, conteaza ca te iubeste...este genul de persoana care nu se exteriorizeaza. Si intr-un fel e mai bine...ai vrea sa sara de gatul tau din minut in minut?

| AAMTeq a răspuns:

Incearca sa-i spui asta poate se va apropia ea de tine, dar tu sa ramai la fel de apropiat de ea, sa o saruti sa o strangi in brate, poate va reactiona si ea intr-un fel. Daca stii sigur ca te iubeste, spune-i sa demonstrezewinking Succes puppy dog eyes

| PinkyL0ve a răspuns:

Nu cred ca poti sa faci ceva, sunt persoane care nu exteriorizeaza ceea ce simt.Se spune ca cine te iubeste cel mai mult, ti`o arata cel mai putin. Daca tu esti sigur ca te iubeste, incearca sa treci peste chestia asta..pan la urma urmelor e mai bine sa iubesti sincer si sa nu arati, decat sa te exteriorizezi fals kiss

| jUsTN a răspuns:

Ai descris perfect relatia cu iubita mea, la fel este si la mine!