| Caarroolliinnaa a întrebat:

Sunt cu unul împreună și e mult mai mare decat mine. Eu am 16 și ai mei nu vor sa fiu împreună și o zis că îl dă la poliție. Oare poate să ajungă la pușcărie daca se duce tata la poliție și minte despre el că m-a violat? Și dacă sa duce la poliție și după mă duc eu și zic că ce o zis tata e tot minciuna oare mai ia in considerare ce a zis tata?

7 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Câți ani are el? Nu ar trebui sa vb cu persoane peste 20 de ani. Evident că poate merge la închisoare mai ales dacă ați făcut sex înainte să ai 16 ani

| darrio2007 a răspuns:

Doar faptul ca ai facut sex cu el, il poate trimite la puscarie, nu ca te-a violat.

| mihai69 a răspuns:

Din păcate, nu ajunge la pușcărie.
Dar părinții au dreptate: tipul vrea doar sex. O să te convingi singură când va reuși să prindă altă... pradă.

| FreddieM a răspuns (pentru mihai69):

Acum are 16, nu știm de când are relatii sexuale cu ea. Daca a avut prima sa împlinească 16 ani, vorbim de viol cu acte în regula.
Cheers

| mihai69 a răspuns (pentru FreddieM):

Și cum dovededești data exactă a primului contact sexual?!? Doar pe spusele părinților? Nu prea ține în instanță.

| doctorandus a răspuns:

După 16 ani poate avea contact sexual cu tine, nu este infractiune.

| anonima100947 a răspuns:

Câti ani are prietenul tău? Si dacă minți la poliție, poate că poliția verifică și dacă se prinde că ai mințit, tu ești vinovată. Dacă vrei să îl lași, spune că nu mai vrei sa fiți împreună. E mai bine