Un bărbat care își cunoște cu Adevârat femeia! De lângă el, și își iubește cu Adevârat soția! Cu toată inima și tot sufletul lui! Nu-și! va întreba! femeia! ce împarte o viață alături! de el! de la "prietenii"! lui! "Familia lui"! oricine! ar fi să fie! și îndrăznește săi vorbească urât! Soției lui! Niciodată! Nu ar! trebuie! Săi creadă! Sau săi asculte pe alți! Cum o înjosește! umilește!, o acuză de fapte! ne! Adevârat!, pe soția lui! Ar trebui săi ia apărarea cu Adevârat și real în orice situație! Săi fie alături soției sale! în orice situație! de familie! relație! căsnicie! Asta cred eu cu Adevârat! și real!
Timpul ăla este un nesimțit! imatur, retardat! Ce nu merită! Nicio femei fată să aibă de aface cu el vreodată!
Nu trebuie sa-i explici ca esti o persoana buna. Ci trebuie sa-i arati.
Ii spui ca daca el chiar crede zvonurile despre tine, atunci nu mai are rost sa mai stea cu tine. Si nici nu ar trebui sa mai stai cu el, daca chiar asta crede despre tine.
De regula se exagereaza zvonurile si de asta se ajunge aici. Poate in realitate ai schimbat in ultimul an cativa baieti. Si poate din punctul celorlalti de vedere, pare ca ai fi usuratica.
Adica sincer, in realitate, ca femeie/fata, daca intr-un an, tu ai schimbat cel putin 3-4 baieti, ar cam trebui sa-ti dea de gandit aceste zvonuri. Adica noi ca barbati intelegem ca se intampla sa dai peste 1, 2, 3 hai 4 parteneri nepotriviti. Dar daca numarul trece de 4 intr-un singur an, inseamna ca ceva este in neregula cu tine.
Sper sa nu te superi daca este cazul. Eu doar ti-am explicat cum anume percep majoritatea barbatilor/baietilor statutul de c***a.
Nu poti, odata ce a inceput sa se comporte urat arata clar ca a contat mai mult niste vorbe ale unui amic decat sa cerceteze adevarul si sa vorbeasca cu tine, desparte-te de el decat sa traiesti inca cateva luni, poate 1 an cu un baiat ce nu vrea sa afle adevarul.
Nu are incredere in tine de la inceputul relatiei, daca ar fi avut, nu si-ar fi schimbat atitudinea. Cum spuneam, renunta la un viitor cu el, nu va fi roz. Condoleante sentimentelor.
Termenul de curvă este cam relativ. În principiu femeilor care practică prostituția li se atribuie apelativul de curvă. Așa că ori individul nu știe ce e aia ori n-are nici o intenție să stea cu tine. După părerea mea sunt 2 posibilități: bloc la telefon, interzis să se mai apropie de tine. Sigur îl va arde buza dacă ați făcut sex până acum, să mai facă cu tine în continuare. Așa că îi dai cu flit și o să vezi cum va veni ca un cățeluș însă va fi prea târziu. A doua posibilitate, dacă și tu te-ai atașat de el va fi cam dificil să faci ce am zis mai sus însă este necesar, mai puțin faza cu sexul care va trebui făcut cât mai rar cu putință până îi vine mintea la cap. Reține că totul se reglează din sex (sau din făcut dragoste), cum vrei să-i zici.
50% dintre românce se prostituează intr-un mod sau altul arata stasticile, nu înțeleg care e supărarea? Asta e realitatea
''de ce nu are incedere in mine? ''
Daca nu e foc nu iese fum. Nici eu nu as avea incredere.
Fii cinstita cu barbatul ala si spune-i adevarul ca ai fost cu mai multi barbati, daca vrei o relatie cinstita si serioasa cu el.
Mintind nu dovedesti ca esti o persoana mai buna, dimpotriva.