| Kleb a întrebat:

Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 3 luni si deja ne-am facut planurile pentru Revelion. Treaba este ca ea merge la cabana cu o verisoara, un var si prieteni. I-am propus sa merg si eu dar m-a rugat sa nu merg deoarece nu cunosc pe nimeni de acolo si si-ar dori ca revelionul acesta sa se simta mai libera dat fiind faptul ca fostul era toxic si posesiv si revelionul trecut a stat doar cu el si nu o lasa nici macar sa intre pe telefon(asta mi-a spus ea). Sa imi fac griji in privinta asta? Credeti ca are alte scopuri pentru care nu vrea ca eu sa merg acolo sau probabil spune adevarul?

14 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pff! Cum adica sa fii intr-o relatie cu cineva si sa-i spui ca nu vrei sa mearga cu tine la o petrecere, pentru ca nu cunoaste pe nimeni acolo?! Nu exista asa ceva. Ceva pute rau aici!
Fratioare, nu exista nici o indoiala... 1000% are ceva intentii cu cineva din acel grup, de-aia nu te vrea acolo.
De ce nu se desparte de tine? Probabil pentru ca ii place sa-si pastreze mai multe "porti deschise".winking

regis
| regis a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji, de fapt nu merita sa iti faci griji pentru cineva care nu te vrea alaturi de revelion in primul an de relație.

| RoCkKiD a răspuns:

Cauta-ti alta. Daca nu vrea sa fie cu tine de ce sa stai cu ea?

| Sofer a răspuns:

Alta. Nu iti pierde timpul cu ea. Da măcar i-ai dat-o la veverița?

| Crackman a răspuns:

Este cam dubios sincer dar acum genul de persoane o sa aiba mereu probleme cu libertatea

| alexalx1234 a răspuns:

O să și-o tragă cu băieții ce vor veni acolo. Nu-i greu de înțeles. Nu te vrea. Dă-i papucii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O persoana care tine la tine nu o sa te compare niciodata cu fostul si nu o sa caute scuze de genul. Sigur are alte intentii, ori nu prea ii pasa de tine si sta cu tine din obisnuinta sau pana gaseste pe altcineva. Da-i papucii! Te i-a de prost!

Răspuns utilizator avertizat
| mdc98 a răspuns:

Pai din moment ce partenerul nu isi doreste sa petreaca revelionul /sarbatoriile cu tine ar trebui sa te puna pe ganduri. Gen, nu exista motiv pentru asa ceva. Orice are relatie petrec impreuna, e ceva normal, nu e ceva iesit din comun.

| Anuskaa a răspuns:

Nu, nu spune adevarul.

| Tactuecelmaitare a răspuns:

Da! Vrea să și-o tragă cu verișoara și cu văruțu!

| nothing67 a răspuns:

Poti sa i spui ca ai vrea sa cunosti noi persoane, iar cu ocazia asta sa mergi si tu! daca tot nu vrea, crede mā sigur are altceva de fācut!

| rares224 a răspuns:

Salut,e o posibilitate ca sa faca altceva cu varul ei deoarece ti a bagat motivul ca nu sti pe nimeni desii tu ii poti cunoaste, iti propun sa vorbesti cu ea si sa mergi

| Kleb explică (pentru rares224):

Ea este genul de persoana sincera si directa si nu inteleg de ce nu se desparte direct de mine daca are alte intentii sau vrea sa fie cu altul in acea seara