anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt într-o situație ciudată. Am avut o relație care nu a mers deloc și ne-am despărțiti.
După un comentariu la un story al unei prietene al fetei cu care am fost împreună, am început sa vorbesc cu aceasta față.
Ea sta în chirie cu încă o fată. Nu ne vedem în oraș, doar la ea acasă unde mâncăm ceva, film și sex. La un momendat mi-a zis sa fac sex cu colega ei de apartament și s-a retras în camera. Nu am vrut, nu că nu mă atrăgea, dar mi se părea aiurea, dar am făcut-o.
Și uite așa am ajuns sa fac sex, uneori chiar zilnic. Maxim doua zile. Dar nu e ceva pe sentiment, chiar dacă ma simt bine cu aceste fete. Dar făcând atât sex, nu mai pot să simt atractie și fata de alte fete și greu sa găsesc una să mă atragă din punct de vedere sentimental.
Ce ma sfătuiți sa fac? Sa continui sex cu ele sau sa ma opresc și sa îmi găsesc pe altcineva?

7 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

De ce sa te opresti fratioare? Traiesti visul oricarui barbat! happy Apropo, o faceti si in trei sau doar pe rand?

| KaiSmile27 a răspuns (pentru wildthing):

În 3 nu. Îi venise ideea uneia, dar a zis cealaltă "No way"

| wildthing a răspuns (pentru KaiSmile27):

Asta e ciudat. Eu eram aproape sigur ca intre ele era deja o relatie sexuala si au decis sa aduca si un barbat. Acum e interesant ce dialog o fi fost intre ele, cand au decis sa paseze un barbat de la una la alta, fara ca intre ele sa fie ceva. Poate cea de-a doua te place mai mult decat prima si i-a cerut sa i te cedeze ei? Daca ar fi asa insa, dupa ce o faceai cu a doua, nu mai aveai acces la prima. Hmm, chiar ar fi interesant de deslusit "mecanismul". happy

| KaiSmile27 a răspuns (pentru wildthing):

Pe scurt, discuția a fost "Friends with benefits"

| dullcat a răspuns:

Decat sa faci sex in prostie, inclusiv atunci cand nu vrei (de ce ai face asta?) pana ti se pune, mai bine iti vezi de ale tale.Stii vorba aia, mai rarut mai dragut? laughing Si sper ca ati folosit protectie?

| vlllaaddd a răspuns:

Dai bice frățioare laughing vai ce as vrea si eu asa ceva...

| OmFiință1234 a răspuns:

Este destul de rău ce faci...
Dacă faci sex des normal că-ți moare interesul, normal că nu mai e frumos.

Ca și creștină îți spun că este total oribil, mai ales că sunt două și tu chiar accepți.

Ar trebuii să iei un moment de pauză din toate astea, și să încerci să citești Biblia un pic, să vezi și ce are Dumnezeu de spus în legătură cu asta