| Patrăţel a întrebat:

Sunt puţin confuză. Îmi place de un băiat din clasa mea dar nu ştiu dacă mă place. Îl iubesc din clasa 1, suntem colegii.Cu un an în urmă ne înţelegeam mai bine, chiar m-a pupat pe obraz. Acum însă. e altfel. sincer e cam schimbător. trebuie mereu să-i faci pe plac. mai sunt momente în care imi pune mana pe fund şi spune la mişto " iubita mea ". oricum el e mai bogat si eu nu prea pot să mă compar cu el. mă puteţi ajuta? am doar 12 ani. sad

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu face comparatii intre tine si el.Si daca e mai bogat, ce? Il face asta mai destept sau educat?!
Eu zic sa mai astepti sa vezi cum evolueaza lucrurile si nu-l mai lasa sa iti puna mana pe fund. Daca mai face asta da-i una sau spune-i vreo 2 vorbe de 'duh'!

6 răspunsuri:
| Alice_6278 a răspuns:

Incearka sal refuzi kit mai mult. el carede ca cu banii poate face orice. dar sa sthii nu va ajunge departe.cand tzia mai pune miina pe fund sai dai una pe fata si sai spui tot e carezi despre el.Sycces.

| tim a răspuns:

Vezi tu, banii chiar schimba oamenii, in rau! poate 1 la 6000000000 in bine! ai destul timp sa gasesti un tip pe cinste, nu te arunca in prima balta pe care o gasesti, probabil e o idee buna sa renunti incet incet la el.

| jocnecurat a răspuns:

Nu o sa te ajute nimeni,,, ca u ar trebui sa-ti vezi de scoala nu sa unbli dupa oIo,,,

| Patrăţel explică:

Vă mulţumesc tuturor! :* o să încerc să fiu mai rece cu el.

| waXonwaXoff a răspuns:

Daca face ce ai spus tu ar trebui sa-l lasi in pace, e un baiat de bani gata care crede ca poate avea totul. Daca in anii trecuti te intelegeai cu el, acum nu te mai intelegi pentru ca sa golanit!

lasa-l!

| waXonwaXoff a răspuns:

S-a* scuzati!