| RedDeath a întrebat:

Sunteti careva care considerati ca sexul e CEL MAI IMPORTANT intr-o relatie? Sau nu aveti curajul sa recunoasteti, stiind cat de tipic unui animal in calduri suna? big grin
De ce da, de ce nu?
Mai, nu imi spuneti ca "nu e cel mai important lucru, dar intretine relatia". Asta stiu, ma referam ca cine considera ca sexul e cel mai important, ca stiu ca e necesar intr-o relatie si ca e o parte din ea. Asta stiu. Ma refeream ca cine considera si are curajul sa recunoasca ca pentru el sexul e cel mai important, ca e totul?
Nu intreb pentru mine, eu am deja o parere. Nu asta e scopul intrebarii, Scopul e sa vad ce fel de oameni sunt in general.
Sa vad ce mai gandeste in prezent omul si ce reprezinta pentru el a fi important.
devil Obsedatilor, sa vad daca aveti curajul, macar in scris sa recunoasteti.

44 răspunsuri:
| RedDeath explică (pentru MorcovMorcovescu):

Cred ca ai incurcat raspunsul, poate mergea la alta intrebare. Sau nu ai priceput ce am intrebat. Intrebam, cati sunt precum acel tampit din filmul "Shame", nah, ca sa intelegi, ca vad ca asa nu pricepi nimic. Trebuie sa iti dau exemple din filme mai nou... Nu te teme, nu e nimic exagerat, arata barbatul in toata 'goliciunea; lui

| RedDeath explică (pentru RAY):

big grin Raspunsurile tale sunt dovezi suficiente. I rest my case.

| DeeaMarry a răspuns:

Chiar asa, o comoara de baiat! Foarte rar gasesti un baiat care sa gandeasca atat de matur.
Nu puteam explica mai bine ce importanta are sexul pentru mine happy.

| AlinaGhe18 a răspuns:

Da,este cel mai important intr-o relatie

| Psihedelic777 a răspuns (pentru RedDeath):

happy Iti multumesc pentru compliment.Inseamna mult pentru mine.Mshappy Si pastreaza-ti gandirea aceasta e foarte buna.Si da iti dai seama ca sunt tot felul de oamenii pa aici.Iar in ultimul timp vad numai intrebari de la copii de 13 ani care spun ca au facut sex sau vor sa faca...pacat.Oricum...valabil pentru toata lumea(in special pentru fete), nu va lasa-ti pacalite prea usor sa face-ti sex.Sexuleste totusi ceva special care trebuie facut cu acel cineva la fel de special.Dar ma rog, fiecare cu principile lui. Oricum tu incearca sa ramai asa si vei gasi sigur ceea ce ai nevoiehappy. Bafta

| Psihedelic777 a răspuns (pentru DeeaMarry):

Ms frumos pentru toate cuvintele frumoasehappy. Totusi nu ne baga-ti pe toti baietii in aceeasi oalalaughing mai sunt si baieti buni si de treaba.Dar sa iti spun drept cei care sunt de treaba ''nu prea mai sunt cautati'' sa zic asa.Acuma trebuie sa fi un ''smecheras'' sau ''golan''.Se schimba totul in jur de aceea trebuie sa avem din ce in mai multa grija. Oricum o sa se aseze toate pana la urmahappy Numai bine!

| TruewordxD a răspuns (pentru RedDeath):

Orice baiat cel putin eu as fii vrut sa fiu in locul lui ala din filmul ''shame'', da ma combin cu fete ca sa fac doar sex si da imi place sa insel.Sunt la o varsta care imi permit sa fac toate astea, nu vreau sa ma insor si sa fac copii de pe acum.Bafta!

| RedDeath explică (pentru TruewordxD):

Inseamna ca esti condus de poftele trupesti, ca treci prin viata ca rata prin apa, fara sa ramai cu nimic, iti pierzi timpul pe lucruri care trec si care nu iti lasa nimic.

| IcyBlu a răspuns:

Femeile considera ca sexul e cel mai important INTR-O RELATIE. Altfel nu s-ar mai folosi de el ca sa obtina ceea ce vor. Numai ca nu o recunosc (ar fi culmea sa o faca).

Pentru barbat sexul n-are treaba cu relatiile. Pur si simplu ii vine (mai des ca femeilor). Cand n-are cu cine face l***.

Asta duce la o alta intrebare:
dragi femei, ce parere aveti despre barbatii care fac l***? Dupa ce a facut l***, un barbat mai poate fi invartit pe degete? Mai e folositor? >big grin

| RedDeath explică (pentru IcyBlu):

Daca sexul e cel mai important pentru femei, cum de ele pot rezista mult mai mult decat un barbat, fara sa faca sex?hee hee

| TruewordxD a răspuns (pentru RedDeath):

Nu trec prin viata, din contra...invat.Am timp sa ma indragostesc sa ma asez la casa mea si sa ''traiesc fericit pana la adanci batraneti'' parerea mea.

| RedDeath explică (pentru TruewordxD):

Odata ce ai acest narav, cu greu te vad lasat de el.

| IcyBlu a răspuns (pentru RedDeath):

Citeste bine ce am scris. Nu am facut referire la cine rezista mai mult fara sex.winking

| RedDeath explică (pentru IcyBlu):

Nu, dar am facut eu, in intrebare. Sexul din punct de vedere fizic, nu ideologic.