| RAY a întrebat:

Tu ai acorda o șansa unui băiat daca nu te atrage fizic? Sincer vorbind

25 răspunsuri:
| angel6lust a răspuns:

Depinde și ce fel de om este.

| RAY explică (pentru angel6lust):

Daca nu te atrage fizic ce ți ar pasa asta

| 9PM a răspuns:

Niciodată nu ți-ai pus întrebarea dacă: psihic ești ok, sau nu ești prost! Mereu fizicul! Fa post intermitent și nu mai plânge.

| RAY explică (pentru 9PM):

Mereu voi ține cont de știință, iar știință prin prisma dovezilor a demonstrat genetic că strămoși noștri pe cale paternă doar 1/4 sau reprodus, e dovedit științific + dovezile psihologice care susțin la fel,= efectul hallo,+ studiile care includ dating rapid fata in fata sau rețelele sociale, doar 15% dintre bărbați sunt atrăgători, sunt mulți băieți inteligenți, gen tocilari și Virginia iar aia care nu învață dar arata bine, in școlile din America doar 10% din băieți dezvirginează 90% dintre fete,omule eu cunosc evoluția, știință, ADN, psihologie umană, eu vorbesc cu psihiatra mea că între colegii, mi-a dat o carte pe care o folosește ea

Nu ai nevoie de nici un intermitent fasting, din nou știință contează, biologia, fizică, chimia

Daca eram prost nu conversam cu psihologi, psihiatri + mulți savanți români, de exemplu facultatea de calculatoare am vorbit cu ingineri

| 9PM a răspuns (pentru RAY):

Da,poate arăți ca un semi monstru da eu cunosc negricioși ce zici că au venit din Sudul Indiei și rup la femei! Nu ai nici o scuza,nici o explicație științifică,cade tot daca aia pot,și tu poți! Tu ești totuși ALB!
Nu ai energie masculina. De ce? Că ai anxietate, emani nesiguranță femeilor,neîncredere,că nu ești bărbat!
Mereu te folosești de cele mai penibile scuze. Probabil urăști românii, țiganii și ei simt asta! Lumea simte când nu îi placi, chiar daca mimezi că îi placi! Și daca nu ii urăști tu pari feminin! Acest lucru și în întrebările se reflectă, feminitatea ta in loc de masculinitate!
Te comporți ca un copil in loc sa lucri la tine.
Dai vina pe fizic da te îndopi in dulciuri! Te plângi de aceleași motive din 2016, ești patetic! Scuze că îți spun toate astea dar ar trebui sa te mai maturizezi și să schimbi medicul/medicii că ai devieri de comportament. Ai o percepție,concepție asupra femeilor de tip feminina,o frustrare feminina nu masculina. Te vaiti de femei că și cum ar posta o femeie frustrata sexual despre eșecuri și respingeri!
Nu știu ce sfat sa îți dau că,simt că vorbesc cu un copil nu cu un matur! Tu poți citi mii de cărți despre cum sa le înțelegi și alegerile lor,tu niciodată nu o sa le înțelegi crede-mă.
Prost nu ești,mai degrabă e o frustrare generalizată despre femei! Un mecanism de apărare sa găsești mereu scuze puerile când de fapt pana la vârsta ta nu ai făcut mari sacrifici sa schimbi măcar mentalitatea! Te faci de ras cu fiecare reply pe care îl dai back. Eu personal am văzut grași și urâți cu fete destul de drăguțe.
Tu pari sa ai și realitatea alterata,nu prea pari cu picioarele pe pământ! Tu te crezi om de Știință citind câteva cărți da înafara de rutina MUNCA SI ACASA NU STII! Tu nu ai anturaj, nu ai prieteni, nu ai amice cu care sa ieși în oraș, tu nimic nu ai! Și cu toate astea ne explici despre TOT, dat tu nu știi NIMIC.

Vezi tu astea nu sunt contraargumente,asta e că, vezi tu eu vad fantome dar cunosc și pe alți care văd și ei, asta nu sunt argumentele unui om inteligent, că tu vezi nu înseamnă dovezi științifice, eu ți am dat dovezi științifice

Înafara de a te face de râs nu te vad bun la ceva. Eu am terminat nu o mai lungesc că nu ai leac.
Tu trăiești într-un vis!
Unii de aici sunt trolli și copii... da tu ai o vârstă totuși, dar nu se vede.

Eu mă fac de râs care aduc dovezi științifice,tu nu te faci de ras că ești și rasist,sunt și bărbați de culoare care sunt frumoși,bărbați frumoși sunt peste tot,femeile sunt atrase fizic in funcție de genetica ei,iar excepții sunt mereub,eu trăiesc Intr un vis realist bazat pe realism )))) adică o persoana schizofrenica care vede fantome ea trăiește în realism,tonul tau denotă atac la persoană,adică tu nu ai auto control rațional,adică răspunzi emoțional,nu gândești înainte de a scrie ceva, tu vreai sa razi de mine, crede-mă că va știu, doar au venit savanți care studiază primate in Romania )))) sau mirat și eu, un popor la care însăți președintele se roagă să se spele pe mâini )))

Mai și dai amuzant, acțiune fara gândire rațională

Tu exact ca un om cu schizo vezi lucrurile și nu exagerez. Ți-am dat amuzant că ești penibil.
Daca nu erai penibil nu erai singur postând din 2015 aceleași ineptii. Think about it.

Omule din nou ai scris fara să gândești,nu ai neurocortexul dezvoltat, ești că un gândac răspunzi doar instinctiv și emoțional, folosești termene de care habar nu ai, gen aceste schizo se împart în multe categorii de care habar nu ai, nu poți gândi rațional

Ce înseamnă primitiv?
(despre oameni și despre manifestările lor) sălbatic; care nu se poate integra regulilor de conviețuire socială sau care se comportă urât, inacomodabil, inadaptabil, asocial.

Categorii (Subtipuri) Clasice de Schizofrenie:
Schizofrenie paranoidă: Caracterizată prin prezența halucinațiilor și/sau a delirurilor, dar cu o afectare mai mică a vorbirii și emoțiilor.
Schizofrenie dezorganizată (hebefrenă): Aceasta implică comportament și gândire dezorganizată, discurs incoerent, precum și deliruri și halucinații de scurtă durată.
Schizofrenie catatonică: Este o formă rară, marcată prin mișcări neobișnuite, limitate sau bruște, o poziție rigidă, mutism sau, dimpotrivă, agitație.
Schizofrenie reziduală: Aceasta este o fază în care simptomele active (deliruri și halucinații) sunt mai puțin intense, dar persistă simptome negative, cum ar fi lipsa de motivație și emoționalitate.
Schizofrenie ne-diferențiată: Se referea la cazurile care nu se încadrau clar în celelalte subtipuri, prezentând un amestec de simptome de la diverse categorii.

Cum vede un așa schizo lucrurile? E curioasa și comunitatea științifică

Sa dai copy & paste e ușor de pe Google. Fii atent! Tu din 2015 postezi numai lemne ok? Tu și peste 2 decenii vei posta aceleași probleme. De ce? Că trăiești în MINCIUNA.
Tu te-ai auto diagnosticat singur. Toate le bifezi.
Eu îți pot garanta că am IQ dublu cat al tau prin întrebări despre CULTURA GENERALA.
Te dai ceea nu ești de aia nu te plac femeile, ești frustrat sexual si plin de insecurități. Postezi întrebări de DIVA nu de bărbat! Nu am nimic cu tine, dar deja ne plictisești cu aceleași victimizari.
Încearcă să fii asumat RAY. Ești rezultatul propriilor tale alegeri și a gândirii tale limitative.
Ce îmi arăți tu aici eu am citit acum 10 ANI.
Te definește ce ți-am scris eu.
Sincer îmi este mila de femeie ce o vei cunoaște și îți va acorda o șansă!
Tu fa ce vrei, e viața ta, da ești imatur emoțional.
Multa sănătate.

Omule eu când afirm ceva eu dovedesc științific,eu nu fac atac la persoană, jigniți asta e comportament primitiv, studiile demonstrează ceea ce știu, nu mă interesează părerii, mă interesează doar știință atât

Eu îți răspund pe baza întrebărilor tale din 2014-2025, nu ai evoluat deloc! De ce crezi că nu te place nimeni? Că ești prea inteligent pentru OMENIRE? Când ți-am spus sa încetezi sa mai dai reply ți-am fost prieten crede-mă laughing
Adică tu nu ai limite, semnalizezi la orice pas.
Vrei sa îmi demonstrezi mie unele chestii apuse în loc să îți trăiești viața. Tinerețea ta ți-ai pecetluit-o prin convingeri eronate bazate pe studii în loc să îți remediezi comportamentul,atitudinea,concepțiile,mentalitatea și rațiunea! Mintea ta te-a tras în jos nu fizicul,nu ghinionul.
Când cineva îți spune adevărul îți devine dușman.
Trăiește cu știința și nu te mai plânge,nu mai posta nimic din ce ai postat, doar tu și știința sa fiți de nedespărțiti că tinerețea ta nu are nici o relevanță.
Înafara de a muncii nu ai demonstrat nimic pe plan social. Din cauza gândirii tale ai proiectat în societate o umbră a identității tale, nu tu așa cum ești cu bune, cu rele.
Pe religie te știi, ramai pe categoria aia și pe calculatoare. Nu mai semnaliza.
De când încerci să pari inteligent deja te-ai sinucis cu propriile arme ( fără a avea colac de salvare)
Nu poți afirmă că viața ta e vraiște domnule. Lasă să afirme geniile ce au contribuit cu ceva societății contemporane, omenirii! Ei au demonstrat ceva. Tu citești CĂRȚI da nu te știe nimeni, decât userii de pe TPU.
Nu face nimeni atac, trebuie sa îți deschizi ochii până nu e prea târziu. Ai nevoie de ajutor. Ești pierdut total.
Trezește-te până nu e prea târziu. Îți garantez că la 50 de anișori aceleași postări le vom vedea de la tine!
Nu mai medita, că nu te pricepi, nu mai contempla cu știința că ești stângaci, doar acționează în tăcere fara drame.

Din nou ești lipsit de gândire rațională și mai și razi, omule nu mă afectează jignirile unui gândac fără rațiune

Repet contraargumentează rațional nu cu atacuri la persoana, critici, judecată și alte chestii primitive

Nu pot sa rad de cineva care pretinde că studiază știința dar nu cunoaște deloc esență vieții, o contemplează nu o trăiește literalmente. Ești doar un teoretician nu un om pragmatic, cu teoriile o sa ramai, cărunt și cu barba și lecțiile evident tot nu vor fii învățate nici măcar în acest stadiu tardiv al vieții tale bazată pe știința și victimizare nonșalanta.

Care e esența vieții?

Cea care ai înlocuit-o tu cu bazaconiile tale științifice.

Spune tu care e esența vieții?