| Ingrid_Alexa_1994 a întrebat:

Uitati,dai funda la cine ma ajuta! imi place de un baiat si el de abia daca ma baga in seama si mi-a dat 2000000000000000 de likeuri ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| scumpika89 a răspuns:

Daca ti-a dat like nu inseamna ca te place incercati sa vorbiti sa va cunoasteti si poti sa pui un prieten comun sal intrebe daca te place

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Inseamna ca i-ai starnit interesul

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Spanzura-te intr-un loc ascuns de lume. Va functiona cu siguranta.

| AdrianoB a răspuns:

Nu ai ce sa crezi. Daca ti-a dat 1000000 de like-uri, nu inseamna ca te si place.
Poate ti-a dat numai sa se dea si el interesant, cine stie, multi in ziua de azi stau pe facebook numai sa piarda timpul.
Daca chiar iti place de el, incearca sa-l abordezi mai real, ca sa zic asa, nu numai pe Facebook. Vorbeste cu el, antreneaza-l in discutii, vezi ce idei are, ce pareri, incearca sa afli ce crede despre tine.
Vorbind cu el, vei observa ce inclinatii are, daca ii place cat de cat de tine s.a.md. Poate ca ii place, dar nu-si da seama inca, poate nu i-ai aratat ca esti intersata de el si din cauza asta el inca nu realizeaza.
Oricum, ideea este ca trebuie sa vorbesti cu el in realitate, nu pe Facebook. In realitate ii poti simti cu adevarat emotiile, sentimentele, reactiile. Vei avea o parere mai clara daca te place sau nu.
Succes in dragoste!

| Ingrid_Alexa_1994 explică (pentru AdrianoB):

El ma cunoaste de mult, eu am 12 el 14.nu merge?

| ciufuliiciii a răspuns:

Daca ti-a dat niste like-uri nu inseamna ca te place, nu vreau sa-ti tai firu' dar esti prea entuziasmata, vorbeste mai bine cu el cunoasteti-va mai bine si poate, poate o sa iasa ceva. succes!:*

| 83MaryuS a răspuns:

happy incep o convwrsatie legata de like'urile date de el happy succes