| Mariooo2004 a întrebat:

Un băiat de 17 ani s-a îndrăgostit de mine, iar eu am peste 20+ ani, ar fi o problema?

10 răspunsuri:
| SmirnovIvan2010 a răspuns:

Din numele tau de utilizator presupun că ești băiat.
Daca ar fi o problema. asta chiar este o întrebare buna pentru ca depinde foarte mult contextul și cum pui problema.
Daca este ceva homosexual, gândește-te la istoria noastra ca popor, eu nu sunt român dar respect aceste valoro și țin la ele foarte mult. Noi nu suntem americani. sau partea din vest.
Opinia mea personala este ca ar fi oarecum o problema, daca el are 17 ani si tu ai 20+ ani asta inseamna ca diferenta este de minim 3 ani, ceea ce e mult sau puțin depinde de vârsta ta.
Daca e dragoste la prima vedere. e cel mai probabil instinct. Instinctul de a avea o relație, este ceva uman.
Eu sincer presupun ca nu este normal, nu vreau sa contrazic pe nimeni e doar părerea mea. Îți sugerez sa discuți cu el si sa ramaneti la stadiul de prietenie, ca dupa aceea sa nj te simti prost daca va despartiti.

| Mariooo2004 explică (pentru SmirnovIvan2010):

Sunt gay happy

| Kiran a răspuns:

Daca esti sigur ca acel baiat chiar te place, go for it. Dar totusi nu uita ca in Romania mediul public nu este asa obisnuit cu aceasta decizie si se vor ivi probleme pe viitor.

| mihai69 a răspuns:

Problema ar fi seriozitatea sentimentelor și mai ales trăinicia lor. Asta doar tu poți realiza.

| GygyDuru a răspuns:

Unii baieti isi cauta mamele intre iubite.

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| GygyDuru a răspuns (pentru Mariooo2004):

Adica esti poponar? Nu e nici o problema. Poti sa fii impreuna si cu aia de 80 ani.

| SmirnovIvan2010 a răspuns (pentru Mariooo2004):

Îți sugerez sa discuți cu el, atunci. Sa vezi daca iti este pe plac.

| GygyDuru a răspuns (pentru SmirnovIvan2010):

Fa-i o surpriza! Unge-te cu vaselina shell sa alunece mai usor.

| Cipi1212 a răspuns:

Ce înseamnă 20+?