| BlueEyedDimplesGuy a întrebat:

Un penis de 18 cm si aprox. 14 cm circumferinta vi se pare mic la 22 de ani? Pentru prima data in viata mea m-am lovit de o replica gen "Esti ok, dar trebuie sa mai cresti!" din partea unei tipe mai plinute ce-i drept (de obicei am avut succes cu genul asta de fete, adica nu chiar cele cu talie de viespie ca sa nu va ganditi la cele de tipul "butoi"). Alte defecte fizice pentru care nu as fi fost placut nu vad. 1.81 inaltime, 75 de kile atletic, brunet, ochi albastrii, gropite...

Răspuns Câştigător
| Analytical a răspuns:

Fa pas. esti prea bun pentru ea! laughing oricum, fraza aia, nu se spune, mai ales din partea unei fete! curioasa doar: exista sentimente intre voi? daca nu, gasesti tu raspunsul singurel la intrebarea ta! happy

| Analytical a răspuns (pentru Analytical):

La varsta ta, astept maturitate sincer! de ce va place sa va complexati in legatura cu marimea voastra la? thinking daca fata te iubeste, e multumita cu orice, in plus NU MARIMEA CONTEAZA CI CUM O SATISFACI! dar, scuze, daca doar epave sti sa colectezi! nu mai bine iti cauti una care sa nu-ti intervina cu o "astfel de fraza"? ce rusine, din partea ei! 8=|

| BlueEyedDimplesGuy explică (pentru Analytical):

Mai mult atractie fizica. Are un zambet si niste ochi de mi se taie picioarele.

| BlueEyedDimplesGuy explică (pentru Analytical):

Nu, nu e vorba de iubire. M-a socat fraza si m-a pus pe ganduri.

14 răspunsuri:
| Daysukki a răspuns:

Nu-i importatnta marimea, ci puterealaughing

| IMC90 a răspuns:

Care e raza si diametrul?

suntserios
| suntserios a răspuns:

E mic bre 18 cm. Nu vezi pe aici ca sunt pusti de 14 ani care au 19-20 si se plang ca e mic. Trebuie sa mai cresti. Sa iti ajunga macar pana in ureche sa te deghizezi in pompa de benzina.

| BlueEyedDimplesGuy explică (pentru suntserios):

Da...chiar ma gandesc ca urmasii urmasilor nostri o sa fie tripezi

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar daca s-a referit la prestatia ta?

| BlueEyedDimplesGuy explică (pentru anonim_4396):

Era vorba strict de marime, fraza am adaptato ca sa poata fi spusa pe forum.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlueEyedDimplesGuy):

nu conteaza marimea preietene drag, tactica de a face sex este toata smecheria, poti sa ai penisul si de 15 cm, daca stii unde sa "punctezi" esti cel mai first, crede-mawinking

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

rolling on the floor esti bun ma:o ochi albastri day dreaming nu e mic rolling eyes e ok.laughing trebuia sa nu o mai faci daca AR MAI TREBUI SA MAI CRESTIbatting eyelashes

| capsuniktadulce a răspuns:

Relatie strict bazata pe sexlaughing..de ce te plangi? nu-i place cum o satisfaci sau nu-i ajunge ..cauta-ti baby altawinking

| BlueEyedDimplesGuy explică:

Ca sa clarific. Este strict vorba de marime strict. Fraza a venit inainte de a trece la actiune.