Uita-l cat mai repede. sa nu te mai intorci la el pentru ca nu te merita. mai asteapta ceva timp pana cand sa faci sex cu un baiat. mai exact sa mai astepti cativa ani, pentru ca daca vei face de la varsta asta vei regreta pentru ca el o va face cu tine si te va lasa. ai grija.*
Draga mea, daca el a vrut sa faca sex cu tine asta inseamna ca nu te iubeste. NU se face asa ceva cand iubesti. Daca te iubea astepta pana faceai si tu 14, 15, 16 ani. Si faceati sex atunci. El te vroia doar pentru ce ai intre picioare si atat tot. Lasa-l, uita-l.
Daca te iubea cu adevarat avea rabdare 4 ani sa cresti...dar cum el vroia mult asta...
Bine ca n-ai acceptat, la 12 ani corpul nu-i destul de dezvoltat pentru sex. si in general, FETELOR, daca ne lasam, baietii isi pierd interesul...pentru ca la virsta asta nu se poate de construit o relatie serioasa bazata pe dragoste s.a. Eu am 15 ani, si am iesit cu un baiat de 20, el din a doua seara "m-a incercat", eu insa l-am lasat sa vad ce va face, el desigur se cunostea ca are experienta, cind totul a inceput sa se infierbinte, usor am oprit totul si am plecat frumos, l-am lasat fara cuvinte. Imi place sa imi bat joc de baietii care " o sa pun mina pe ea" IN VISELE TALE!
Proastă eşti că te pui cu adolescenţi care nu ştiu nimic altceva decât, ghici ce! SEX.
Când ajungi pe la 15, 16 ani, atunci aleargă după ăia de 17.