| Gicuta a întrebat:

Urgent! Deci sunt cu un baiat i imi spune ca ma place ca ma iubeste dar eu nu sunt convinsa de asta pentru ca el se mai uita la alte fete.si cand ii aduc vorba de o fata pe care o placea incepe sa o injure...si intr-o zi au mers la teatru cu scoala si a ciupit-o pe una de fund si cand l-a intrebat un baiat,, Auzi tu crezi ca poti fi cu?" si el zice:,, nu cat timp e cu mine" deci sa ma despart de el sau nu?
Primul care raspunde primul si corect ii

6 răspunsuri:
| Delya_6437 a răspuns:

Eu zic sa ii mai dai o sansa... dar sa fii mai distanta cu el.sa ii analizezi bine comportamentulsi daca vezi ca te inseala(adica se da la alte fete) ori vorbiti despre asta ori ii dai papucii... sper ca o sa afli adevarul :*

| bebitzuluy a răspuns:

Faci cum iti dicteaza inima. Daca consideri ca este bine sa mergeti inainte continuati relatia...

| alexxv a răspuns:

Eu unul asi zice sa te desparti de el, dar na cum crezi tu. Daca el pune mana pe fund la alte fete nu cred ca te place.Alegerea e a ta. Faci ce`ti spune inima.

Sper ca te-am ajutat!
Ziua buna!

| liaspuf a răspuns:

Parerea mea este sa te desparti de el. e cam badaranstraight face. daca se tot uita la alta fete.acum ramane la latitudinea ta xD

| RolyBack a răspuns:

Pai. discuta cu el deaorece iti va explica daca are un motiv destul de credibil si eu am cunoscut un baiat de genul acesta noi le spunem cumva dar nu pot spune pe site frumosi si insensibili si imi pare rau dar urmatoarea fata pe care o cheste este tipa de care a intrebat prietenul lui si imi pare rau din nou dar planul este sa se desparta de tine si sa se puna cu fata aia mi s`a intamplat

| val3ntyna_8955 a răspuns:

Pai, tu ce crezi? Merita sa fii cu el?